Mocca d`Or: ambachtelijk koffie en uitstekende service voor horeca en speciaalzaak
15 oktober 2018 
1 min. leestijd

Mocca d`Or: ambachtelijk koffie en uitstekende service voor horeca en speciaalzaak

De Mocca d`Or koffiebranderij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een nationaal gerenommeerd koffiemerk.

De ambachtelijk geroosterde koffie in combinatie met een uitstekende servicedienst maken dat Mocca d`Or niet meer weg te denken is uit de horeca en speciaalzaken.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Koffiebranderij Mocca d`Or kenmerkt zich door uitsluitend koffie te verkopen die geroosterd is op ambachtelijke wijze volgens het slow roasting principe. Ook wel bekend als een vertraagde vorm van koffie branden. Hierdoor komen alle smaken en aroma`s in de koffieboon maximaal tot uiting en dat komt de smaak zeer ten goede.

Voor de lekkerste koffie thuis, kun je terecht in het koffie- en theewinkeltje `Het Konkeltje` in Zwolle. Hier gaan nostalgie en modern goed samen. Het is een fijne plek waar de barista de lekkerste slowroast cappuccino of espresso van Mocca d`Or serveert.

Verder wordt een direct full service aangeboden met eigen professioneel opgeleide servicemonteurs in dienst. En voor zakelijke klanten en koffieliefhebbers zijn er tevens mogelijkheden tot het volgen van barista trainingen.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment koffie is uitgebreid en bestaat uit zowel single origin coffees als diverse melanges. Naast espresso en filterkoffie worden er tevens freshbrews aangeboden. Via de website zijn alle koffiesoorten te bestellen voor horeca, speciaalzaak en particulier gebruik. Een greep uit het assortiment:

  • Peru, Cecovasa
    Een 100% Arabica koffie vol fruitige aroma`s gecombineerd met tonen van zoethout en salmiak.
  • Cuba, Turquino Lavado
    Een single origin, gewassen, koffie. Kenmerkend zijn de lichte tonen van cacao en tabak gecombineerd met een vleugje zoetigheid.
  • Earth melange
    Een biologische koffie, ideaal voor lungo bereiding. De smaken combineren nuances van cacao met een ietwat notige afdronk.

Verkoop

De koffiebonen worden alleen aan horeca en speciaalzaken verkocht.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Giesen

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Mocca d’Or
De Wagenmaker 6
1851 PX Heiloo

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 38 465 3500
Website: moccador.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .