Koffiebranderij Sococo Coffee is eerlijk en duurzaam
14 oktober 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Sococo Coffee is eerlijk en duurzaam

Koffiebranderij Sococo Coffee is een eerlijke en duurzame branderij die werd opgericht door Perry van Gils. Het branden, verpakken en het distribueren van de specialty koffies gebeurt door mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Fairchain koffie is de gedachte achter Sococo Coffee. Gelijkwaardigheid voor alle partners in de hele keten. En absoluut heerlijke en eerlijke koffie voor jou.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffiebranderij is gelegen in Vlaardingen. De fairchain koffiebonen worden gebrand door mensen die hun talenten en creativiteit hier mogen ontdekken. Sococo Coffee werkt hard aan innovaties die bijdragen aan een duurzame groei, stabiliteit en eerlijke winst. Openheid en gelijkheid voor iedereen die bijdraagt aan de koffie keten. Transparantie is erg belangrijk voor Sococo Coffee. De wereld een beetje mooier kleuren, dat is waar Sococo voor staat.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment koffie is niet groot, maar daarom niet minder bijzonder. De bonen zijn afkomstig van koffieplantages die een eerlijke prijs kregen voor hun koffiebonen.
Een greep uit het assortiment:

  • Huehue, een specialty coffee uit het hooggebergte van Guatemala. De koffies van dit familiebedrijf, hebben zelfs prijzen gewonnen bij de wereldwijde barista kampioenschappen. De Huehue koffie is een volle espressoboon met een rijke chocoladesmaak. Ideaal voor de bereiding van espresso of als basis voor cappuccino.
  • Ixta, een single origin koffieboon, eveneens afkomstig uit Guatemala. De fruitige tonen worden mooi samengebracht met de zachte tonen van chocolade. Ideaal voor de bereiding van een café crème koffie of een cappuccino met een heerlijke smaak.

Verkoop

De koffie van Sococo Coffee kan je online aankopen via hun webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Sococo Coffee
Schiemond 20
3024 EE Rotterdam

Openingstijden:
maandag – vrijdag: 09:00 – 17:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 13053684
Website: www.sococo.coffee

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .