Koffiebranderij de Koepoort, koffies uit alle windstreken
20 april 2020 
1 min. leestijd

Koffiebranderij de Koepoort, koffies uit alle windstreken

Koffiebranderij de Koepoort is de ideale plek voor een vers kopje koffie. De branderij is gelegen in Middelburg, vlakbij de oude stadspoorten. De koffie wordt vers gebrand en is afkomstig van over de hele wereld. Een goede prijs, maar altijd de beste kwaliteit. Dat is waar koffiebranderij de Koepoort voor staat.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij proef je de passie voor specialty coffee. Maar liefst 25 verschillende soorten koffie worden er gebrand op de professionele koffiebrander. Het brandproces wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Speciale software registreert elke stap in het proces en waar nodig wordt er bijgestuurd. Koffiebranderij de Koepoort brandt niet alleen koffie voor zichzelf, maar ook voor andere koffieliefhebbers. Zelfs voor klein-gebruikers. Ben jij een barista die de koffie liever thuis brandt? Dan levert de Koepoort ook ongebrande koffiebonen. En met bonen afkomstig uit alle windstreken, is er altijd wel een koffiesoort die helemaal bij je past.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffiebonen zijn vrijwel allemaal 100% Arabica bonen. Het is de kwaliteit van de koffieboon die zorgt voor dat heerlijke verse kopje espresso of cappuccino. De gebrande koffiebonen zijn verkrijgbaar via de webshop.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Colombia Supremo, een typisch Colombiaanse koffie met zoete aroma’s. Het zijn koffiebonen die met de hand worden geplukt in het hooggebergte van de Andes.
  • Brazilië Mogiana, een licht zoete koffie met een lage zuurgraad. Een koffie die geschikt is voor elk moment van de dag. Door de tonen van chocolade is deze koffie perfect te bereiden als pure espresso.
  • Peru Arabica, een koffie boordevol smaak. Een koffie om de dag energiek te starten. Ideaal als espresso, maar zeker ook erg lekker als basis voor cappuccino of latte macchiato.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
de Koepoort
Prins Mauritsstraat 9
4332 TV Middelburg

Openingstijden:
De koffiebranderij is niet te bezoeken

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 14 447 765
Website: koffiebranderijdekoepoort.com

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .