Koffie lovers, meesterbranders uit Noordwijkerhout
23 juni 2019 
1 min. leestijd

Koffie lovers, meesterbranders uit Noordwijkerhout

Koffiebranderij Koffie Lovers is een kleine branderij gelegen in Noordwijkerhout. Opgericht in 2013 door Rik Oostdam. Koffie Lovers heeft als doel om de lekkerste koffie te branden. Koffie die bestaat uit biologische espressobonen en single origin coffees. Simpelweg omdat koffie hun passie is!

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij worden koffiebonen gebrand die afkomstig zijn van over de hele wereld. Zorgvuldig worden de bonen ingekocht bij kleine koffiebranderijen. Kwaliteit is erg belangrijk. De koffiebonen worden daarom in kleine hoeveelheden gebrand. Dit gebeurt in de Probat koffiebrander. Door deze ambachtelijke wijze van branden, kunnen de bonen nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Zo komen smaken en aroma’s maximaal tot uiting. Dagelijks wordt de koffie vers geroosterd, waardoor versheid gegarandeerd is. De koffie is verkrijgbaar voor op kantoor, voor in de horeca en lekker voor thuis.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De diverse koffiebonen zijn afkomstig uit 12 verschillende landen van over de hele wereld. Alle koffies dragen het Fair Trade en of het Rain Forest Alliance keurmerk. Het assortiment bestaat uit bijzondere melanges en enkele single origin coffees.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Pure Origin Ethiopia, het is een heerlijk romige koffie met zoete smaken van karamel en chocolade. Goed te drinken op elk moment van de dag.
  • Pure Origin Panama, een fruitige koffie met levendige, bloemige tonen. De koffiebonen worden niet te donker geroosterd, waardoor alle unieke smaken in balans zijn.
  • Sunshine Coffee, is een koffiemelange met een fluweelzachte smaak. Tonen van melkchocolade en zoet fruit worden mooi gecombineerd. Ideaal te bereiden als filterkoffie of in de cafetière.
  • Lungo Brillante, een extra zacht geroosterde koffie. Heerlijk met zijn nootachtige smaak, gecombineerd met het zoete van melkchocolade.

Verkoop

De koffiebonen van Koffie Lovers zijn verkrijgbaar via de webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffie Lovers
De vlashoven 21a
2211WL Noordwijkerhout

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 27856460

Website: www.koffie-lovers.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .