Local Hero: bijzonder mooi, ruimtelijk en gastvrij zijn de kernwoorden
21 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Local Hero: bijzonder mooi, ruimtelijk en gastvrij zijn de kernwoorden

Local Hero is een meer dan een koffiebar. Je kan van woensdag t/m zondag aanschuiven voor een lekker ontbijt of een smakelijke lunch. Maar ook voor een heerlijke koffie of thee met iets lekkers erbij kan je hier goed terecht. Bos en Lommer verdient deze sfeervolle aanvulling.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Koffiebar Local Hero is een mooie, ruimtelijke en lichte zaak, voorzien van veel houten accenten. Aan de grote tafels is het prettig werken aan je laptop. Maar ook met kinderen kan je prima terecht. Het personeel is behalve gastvrij en behulpzaam absoluut ook kindvriendelijk. Ze wijzen je graag waar je speelgoed en boekjes kunt vinden. Je neemt plaats op de lange bank waar je relaxed zit of schuift aan tafel, op een stoel die het werken wat meer stimuleert. Een gezellige aandachtstrekker is de wandkast met diverse planten. Mede daardoor voel je je hier snel thuis.

Men werkt hier zoveel mogelijk met biologische en lokale producten. Aan wat ze op het menu hebben staan, en ze voor jou op tafel toveren, kan je hun creativiteit aflezen: chapeau!

De koffie en lekkers erbij

Bij Local Hero maakt men heerlijke koffie met bonen van koffiebranderij Bocca. Dus voor een goede Espresso ben je hier aan het juiste adres. Ook hun latte macchiato mag er zijn. Natuurlijk kan je hier ook jouw favoriete thee, een smoothie of een sapje bestellen. Thee kan je hier overigens ook los kopen, in kleine verpakkingen.

Tip voor als je hier iets gaat eten: neem goed de tijd voor hun kaart. Er staat meer dan genoeg op dat de moeite waard is, of je nou voor een snel ontbijt of een uitgebreide lunch komt. Je kan overigens ook hun vegetarische variant nemen! In schril contrast: heb je enorme trek, probeer dan eens het English Breakfast. Een stevig eiergerecht is dan uiteraard ook een goeie keuze. Verder serveert men hier lekkere broodjes, salades en tosti’s. Daarnaast staan er pannenkoeken en wafels op het menu.

Als laatste willen we als aanrader hun veganistische taarten noemen: echt om van te smullen!

De buurt

In de Jan van Galenstraat over de Albert Heijn. De eerste meer high end koffiebar in Bos en Lommer. Local Hero is goed voor de buurt en een logisch gevolg van de opkomst van deze buurt.

Wifi en werken

Achterin heb je een grote tafel en daar is het aangenaam werken. Nadeel is wel dat je daar vlakbij de keuken zit.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Local Hero
Jan van Galenstraat 92H
1056 CD Amsterdam – Bos en Lommer

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00
Zaterdag en zondag: 09.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 412 2594
Website: localhero.amsterdam

Andere koffiebars in de buurt

Selma’s Nordic bakery
Day Made
Monks Coffee Roasters
Friedhats FUKU Cafe
 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .