CT Coffee & Coconuts: alle koffiesoorten in één grote hippe koffietent
03 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

CT Coffee & Coconuts: alle koffiesoorten in één grote hippe koffietent

Koffiebar CT Coffee & Coconuts is een hippe koffie hotspot in de Amsterdamse De Pijp, gevestigd in een voormalige bioscoop. Hier schenkt men subtiel lekkere koffie, diverse andere dranken en kokosmelk direct uit een kokosnoot. Verder laat de menukaart een aantal bijzondere, unieke keuzes zien. Een koffietent om je te laten verrassen!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Waar nu CT Coffee & Coconuts is gevestigd zat vroeger het Ceintuur Theater. Ze hebben deze enorm hoge ruimte prachtig opgeknapt en een fijne plek gecreëerd om koffie te drinken, te werken óf te borrelen! De inrichting is warm, met houten tafels en witte stoelen. Je kan ook relaxen in grijze zitzakken. Het pand is behalve hoog ook groot, met maar liefst drie verdiepingen. Dat het een inspirerende ruimte is zie je op bepaalde uren aan het aantal laptops. Voor het personeel is het hard werken, o.a. omdat ze vele trappen op en neer lopen, en ook nog op- en afstapjes tegenkomen. De bediening loopt bij CT Coffee & Coconuts als gesmeerd en straalt men één en al vriendelijkheid uit.

Qua zitmeubilair is het even testen wat voor jou prettig zit. De één vindt de banken niet comfortabel zitten en de stoelen lekker, en andersom. Kokos kom je hier overigens overal tegen, tot aan de bordjes op de wc. Verder vallen de zwevende tafels op. Pas later zie je dat ze met touwen aan het plafond zijn bevestigd: hoe bedenk je ‘t, erg origineel. Leuk detail is dat je van boven zo op de bar beneden kijkt. Alleen al met kijken naar alles wat er bij CT Coffee & Coconuts gebeurt kan je je een paar uur amuseren. Daarnaast is het een plek voor jong en oud.

De koffie en lekkers erbij

Bij CT Coffee & Coconuts schenkt men koffie van koffiebranderij White Label Coffee, een Amsterdamse koffiebrander. De barista zet diverse filterkoffies zoals de Chemex, Aeropress en de Hario V60. Espresso’s zetten ze met een Kees van der Westen Spirit Triplette. Natuurlijk kan je er ook goed terecht voor een cappuccino, latte, cortado of americano. Vraag naar hun verschillende soorten melk.

Ze hebben een mooi thee assortiment, met o.a. verse munt, gember en sinaasappel. Ook voor een lekker sapje is dit het juiste adres.

Qua eten varieert het aanbod van een croissant tot een zeer uitgebreid ontbijt met o.a. granola, pannenkoekjes en een fruitsalade. Ook als je gaat lunchen mag je best even tijd besteden aan hun kaart. Vergeet ook niet naar hun zoete specialiteiten zoals taarten te kijken!

De buurt

CT Coffee & Coconuts is gevestigd op de Ceintuurbaan, op wandelafstand van het Sarphatipark. Het is één van de vele hotspots in De Pijp.

Wifi en werken

Blijkbaar is er hier veel inspiratie want hier wordt veel gewerkt.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
CT Coffee & Coconuts
Ceintuurbaan 282-284
1072 GK Amsterdam-De Pijp

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 08.00 tot 23.00

Contact:
Telefoon: +31 (0)2 354 1104
Website: coffeeandcoconuts.com

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .