Jura X8 is de professionele topmachine voor commercieel gebruik
18 juni 2020 
18 min. leestijd

Jura X8 is de professionele topmachine voor commercieel gebruik

De Jura X8 is een volautomatische koffiemachine die zowel voor zwarte koffie als melkbereidingen kwaliteit van de bovenste plank levert. Dankzij de grote reservoirs is de X8 uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren, showrooms of zelfs restaurants. Deze volautomaat heeft alle technologie aan boord om elke koffiebreak om te toveren tot een moment van puur genot.

Inhoudsopgave

Belangrijkste kenmerken Jura X8 koffiemachine
Koffiedranken
Ideaal voor op de werkvloer
Plus- en minpunten
Wat is de mening van mister Barish?
Prijs Jura X8 professionele koffiemachine
Verschillen met andere professionele modellen van jura
Technische specificaties
Andere Jura koffiemachines in het assortiment

Offerte aanvraag Jura X8 professionele koffiemachine

Belangrijkste kenmerken Jura X8 koffiemachine

De Jura X8 is een stijlvolle koffiemachine die wat ons betreft in zijn prijsklasse ongeëvenaard is. Het toestel blinkt uit in de bereiding van melkspecialiteiten, dankzij zijn hoge instelbereik en de mogelijkheid om alle dranken in tweevoud te zetten. Toch is de bediening supereenvoudig, zeker als je met de J.O.E. app aan de slag gaat. Het onderhoud blijft dan weer beperkt tot een aantal automatische reinigingsprogramma’s.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dus: benieuwd welke verrassingen Jura met de X8 nog voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder!

Strak Jura design

Dankzij zijn strakke design past de Jura X8 op elk kantoor en in elke bedrijfskeuken. De kleuren zijn sober maar stijlvol en de chromen details op de koffie- en heetwateruitloop komen mooi tot hun recht. Jura’s oog voor detail komt in het design van deze volautomaat weer mooi naar voren. Denk bijvoorbeeld aan de gekantelde gebruikersinterface voor een betere zichtbaarheid of de stijlvolle verlichting die je kopje tijdens het koffiezetten bijlicht.

Door de grote reservoircapaciteiten is de machine wel minder compact dan het doorsnee toestel voor thuisgebruik. Heb je dus een aanrecht met kasten erboven, meet dan zeker eerst of je wel genoeg plaats overhoudt om bijvoorbeeld het bonenreservoir bovenop te kunnen bijvullen.

Jura X8 professionele koffiemachine

Het voordeel van een professionele Jura koffiemachine is de compacte vorm

Eenvoudige bediening

Een commerciële koffiemachine mag natuurlijk geen al te complexe bediening vragen. Bijzonder aan de X8 is dat Jura daar perfect in slaagt, maar tegelijkertijd ook een opmerkelijk instelbereik behoudt. Zo zet je met één druk op de knop een koffie, maar kan je nog tijdens het zetten de koffiesterkte en het volume aanpassen. In de expertmodus vind je daarnaast nog veel andere instellingen, zoals de koffie- en melktemperatuur of het interval tussen twee melksoorten, waarover we verder in deze review meer vertellen.

Maar er is nog een andere manier om de Jura X8 te bedienen en dat is via je smartphone of tablet. Met de J.O.E. applicatie personaliseer je alle standaarddranken aan de hand van schuifregelaars. Dat gaat veel vlotter dan via het display, waar je de instellingen één voor één moet aanpassen. Heb je eenmaal de ideale settings voor je favoriete koffie gevonden? Dan sla je die heel eenvoudig op onder een unieke naam. Met de J.O.E. app krijg je zelfs alle

statusupdates van de koffiemachine (bijvoorbeeld de watertank die moet worden bijgevuld) via je smartphone te zien.

Zetgroep en koffiemolen

Allemaal goed en wel, maar het draait natuurlijk om de koffie. Ook daar stelt de Jura X8 alles behalve teleur. De nauwkeurigheid van de koffiemolen en de geavanceerde technologie van de zetgroep zorgen samen voor koffie van absolute topkwaliteit.

De ingebouwde Professional Aroma Grinder werd speciaal ontwikkeld om nauwkeuriger te malen en daarbij meer aroma’s uit de verse koffiebonen los te maken. Gebruik dus zeker kwalitatieve bonen die voor volautomaten werden gebrand, zoals onze Mister Barish koffieblends. Koffiebonen van de supermarkt zullen zeker niet de beste resultaten opleveren, want die zijn eigenlijk te sterk gebrand en door de slechte verpakking ook arm aan aroma’s. En het zijn net die aroma’s die verfijning en diepgang aan je koffie geven.

De zetgroep is dan weer voorzien van een aantal technologieën die niet alleen voor de beste koffie maar ook voor meer gebruiksgemak zorgen. Laat ons de verschillende functies eens kort onder de loep nemen.

Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©)

Nog voor de extractie begint, wordt de koffie dankzij het Intelligent Pre Brew Aroma System kort natgemaakt. Zo kunnen er tijdens de extractie veel meer smaakstoffen opgenomen worden.

Pulse Extraction Proces (P.E.P.)

Het door Jura ontwikkelde P.E.P.-systeem is een extractietechniek die uit elke koffieboon het maximum aan aroma’s en smaakstoffen haalt. Waar traditionele koffiemachines met één vloeiende beweging het water doorheen de koffie persen, gebeurt dat bij Jura machines met een pulserende beweging. Zo komt letterlijk elke koffiekorrel met het water in contact en kan er een veel uitgebreidere extractie plaatsvinden. O ja: daardoor krijg je ook die heerlijke crèmelaag!

Vacuüm Clean technologie

Bij traditionele espressomachines moet je de zetgroep loskoppelen om die schoon te kunnen maken. Jura besteedt veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid en denkt daar dus anders over. Dankzij de Vacuüm Clean technologie blijft de zetgroep van de Jura X8 altijd droog. Na elke zetbeurt wordt de machine vanbinnen drooggezogen, zodat schimmelvorming geen kans krijgt. En zo hoef jij dat niet telkens te doen!

Onderhoud Jura X8 koffiemachine

Het onderhoud van de Jura X8 is kinderspel

Verstelbare combi-uitloop

In de uitloop van de Jura X8 zitten zowel de koffie- als de melkuitloop vervat. Het geheel is handig in de hoogte verstelbaar, zodat elk kopjesformaat er perfect onder past. Door de hoogte van de uitloop op je kopje af te stemmen, heb je minder last van opspattende koffie en blijft de crèmelaag steviger. Twee vliegen in één klap dus.

Koffie met melk

Met de Jura X8 zet je niet alleen voortreffelijke espresso, maar ook melkspecialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato, flat white … Noem maar op! Met dit uitgebreide gamma aan koffies is er voor elk wat wils.

Uniek aan de X8 is dat alle beschikbare dranken in tweevoud te bereiden zijn. Ook zijn de twee soorten melk (warme melk en melkschuim) apart aan te passen en in te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld een andere temperatuur invoeren. Dat geeft je meer creatieve vrijheid bij het personaliseren en resulteert in koffiedranken met mooie laagjes zoals alleen een barista ze maakt.

Uitbreidbaar koffiebonenreservoir

Standaard heeft het bonenreservoir van de Jura X8 een capaciteit van 500 gram. Dat is ruim voldoende voor normaal gebruik, want hoe langer de bonen in het reservoir blijven liggen, hoe minder aroma’s ze bevatten. Daarom is het beter om het reservoir regelmatig in kleine hoeveelheden aan te vullen. Koffiebonen bewaar je per slot van rekening het best in een goed afgesloten koffiezak met ventielsysteem, zoals de verpakkingen van onze Mister Barish blends.

Wil je toch het volle potentieel van de koffiemachine benutten? Dan kan je een grotere bonencontainer aanschaffen die ruimte biedt aan 1000 gram koffiebonen. Dat raden we echter enkel aan als je merkt dat je verbruik te hoog is voor het standaardreservoir.

Koffiebonen Jura X8 koffiemachine

Het koffiebonen reservoir is eenvoudig af te sluiten

Waterreservoir

Met een waterreservoir van ruim 5 liter zal je het water niet al te vaak moeten verversen. Toch raden we aan om elke dag met vers water te starten. Dat kan de koffiesmaak alleen maar ten goede komen.

Daarnaast is het erg belangrijk om het water kalkvrij te houden. Dat is niet alleen gunstig voor de smaak van de koffie, maar ook voor de levensduur van de machine. Installeer daarom de bijgeleverde CLARIS Smart Pro-waterfilter, die het water zuivert en tegelijk ontkalkt. Als je de filter consequent op tijd blijft vervangen, zal je nooit meer moeten ontkalken. Tip: stel voor de zekerheid op de machine de waterhardheid goed in.

Onderhoud en ontkalken

Jura staat bekend om zijn onderhoudsvriendelijke machines en dat is bij de X8 niet anders. Je kan de zetgroep niet loskoppelen – wat je bij de meeste espressotoestellen wel kan – maar in ruil krijg je een aantal automatische onderhoudsprogramma’s die je machine tiptop houden. Je vindt ze onder het programmeermenu. Dat roep je op met het P-symbool linksonder op het display.

Het reinigingsprogramma duurt niet langer dan 20 minuten. Je krijgt tijdens deze grondige schoonmaakbeurt stap voor stap duidelijke instructies te zien. Het enige wat je nodig hebt, is een Jura reinigingstablet. Te koop via onze webshop, maar je kan ook rechtstreeks via de J.O.E. app bestellen.

Het ontkalkingsprogramma verloopt ongeveer identiek, maar neemt zo’n 40 minuten in beslag. Als je de CLARIS Smart Pro-filter geïnstalleerd hebt, hoef je dit proces in feite niet meer te doorlopen. Maar onder het motto ‘Better be safe than sorry’ kan je toch af en toe een grondigere ontkalking doorvoeren. Het kan de levensduur van je machine alleen maar ten goede komen. Je hebt daarvoor een Jura ontkalkingstablet nodig, eveneens te verkrijgen via onze webshop.

Het melksysteem heeft ook enig onderhoud nodig. Tien minuten na elk gebruik wordt het automatisch machinaal gespoeld. Maar er is ook een ingebouwd reinigingsprogramma dat de melkuitloop volledig schoonmaakt. Hou daarvoor de speciale, bijgeleverde kan en de melksysteemreiniger bij de hand. Je volgt simpelweg de instructies die op het display verschijnen. Daarnaast kan je de voorkant van de combi-uitloop eenvoudig loskoppelen en het onderdeel dat erachter zit uitspoelen onder de kraan. Als je dat laatste elke dag herhaalt, zal het melksysteem nog jarenlang meegaan. Beloofd!

De residubak heeft een behoorlijke capaciteit, je zal die ongeveer dagelijks moeten verversen. Voor de lade met het afvalwater geldt hetzelfde. Beide onderdelen kan je gewoon onder de kraan of in de vaatwasmachine reinigen. Een fluitje van een cent!

Energiezuinige koffiemachine

Het maximale vermogen van het koffieapparaat is 1450 watt. Dit is niet heel veel voor zo’n sterk apparaat. Ook heeft de machine een Energie Spaar Modus, hierbij wordt het water nog efficiënter opgewarmd en zo wordt er minder elektriciteit verbruikt. Daarnaast kun je instellen na hoeveel tijd de standby-modus wordt ingeschakeld. In die stand verbruikt de machine zelfs minder dan 0,5 watt.

Extra accessoires 

Met het Smart Connect accessoire connecteer je de Jura X8 via Bluetooth aan je smartphone of tablet. Download de J.O.E. app en je bent vertrokken: dranken bestellen, personaliseren en opslaan onder een unieke naam … De mogelijkheden zijn onbeperkt! En zo verloopt koffiezetten op kantoor 100% coronaveilig.

De Jura Cool Control is een aparte melkkoeler die qua design perfect bij elk Jura apparaat past. Met dit accessoire hou je de melk op een constante temperatuur van 4°C. Dat zorgt niet alleen voor het beste melkschuim, maar houdt de melk ook lekker vers. De Cool Control is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 of 2,5 liter.

De Jura kopjeswarmer is het ultieme gadget voor de perfectionisten onder ons. Dankzij dit accessoire blijven je kopjes op de ideale schenktemperatuur van 55°C. Zo blijven alle aroma’s tijdens het uitschenken behouden, wat bijvoorbeeld bij koude porseleinen kopjes niet het geval is. Het S-model biedt ruimte aan 5 koffie- of 4 cappuccinokopjes. De grotere variant heeft 2 schuiven waarin telkens 6 koffie- of 4 cappuccinokopjes passen.

Met de bonenreservoiruitbreiding verhoog je de capaciteit van 500 gram naar 1 kilogram. Dat is ideaal wanneer je de X8 met een grotere groep wil gebruiken. Hou er wel rekening mee dat het geadviseerde aantal zetbeurten 2400 per maand blijft. Het kan geen kwaad om af en toe iets meer kopjes te zetten, maar als je dat regelmatig doet, zal je de levensduur van het toestel flink verkorten.

Met de Jura intelligente betaalbox en de muntproever maak je de koffie betalend. Je connecteert de X8 met het betaalsysteem via het Smart Connect accessoire. Vervolgens stel je je eigen prijzen in. Het verbruik hou je makkelijk bij via de dagteller op de J.O.E. app.


Corona safe

De Jura X8 is ook te bedienen met je smartphone. Op deze manier moet de machine niet aangeraakt te worden. Je plaats het kopje, je neemt je smartphone, opent de Jura app en je kiest je gewenste koffie. Deze app maakt de machine niet alleen corona proof en safe. De app zorgt er ook voor dat je je eigen koffie voorkeuren en favorieten kan opslaan op je telefoon. In de app is het wijzigen van o.a. de koffiesterkte en het watervolume kinderspel.

Jura X8 Corona save bediening met de smartphone

Jura X8 is Corona save door bediening met de smartphone

Koffiedranken: zwarte koffie, melkbereidingen en thee: voor elk wat wils!

Zoals gezegd, zet je met de Jura X8 een uitgebreid assortiment aan koffiedranken. Door de vele aanpasbare instellingen kan je alle koffies naar hartenlust personaliseren. Met de J.O.E. app kan je zelfs je persoonlijke voorkeuren opslaan en zo je eigen drankenbibliotheek samenstellen.

Verder is de Jura X8 ook perfect uitgerust om thee te zetten. Je kan het water namelijk op drie verschillende temperatuurstanden instellen, waaronder een functie speciaal voor groene thee. Fans van chocomelk kunnen een portie warme melk bereiden op een temperatuur naar keuze en hun drankje afwerken met een luchtige wolk microschuim. Zalig!

Koffiekan function Jura X8 koffiemachine

De Jura X8 heeft eveneens een koffiekan functie

Ideaal voor op de werkvloer

Met een capaciteit van 2400 kopjes per dag is de Jura X8 de perfecte koffiemachine voor op het werk. De bereiding gaat zo snel dat een rij aan de automaat werkelijk ondenkbaar is. Dankzij de uitzonderlijk grote reservoirs zal je de machine maar eenmaal per dag moeten bijvullen.

Op het vlak van bediening wijst alles zichzelf uit. Je kan vrijwel niks fout doen. Het is ook mogelijk om de reservoirs en de maalgraad met een speciale sleutel te vergrendelen. Bovendien kan je standaardwaarden in het systeem vastleggen. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat medewerkers de koffie te sterk programmeren voor de gemiddelde koffiedrinker.

In combinatie met de J.O.E. app verloopt koffiezetten trouwens volledig coronaveilig. De applicatie beschikt zelfs over een dagteller, waarmee je gemakkelijk het dagelijkse verbruik in gaten houdt. Wil je de koffie betalend maken? Dat kan door de Jura intelligente betaalbox en de muntproever bij te bestellen. Scroll even terug naar het stukje ‘Extra accessoires’ om daar meer over te vernemen.

Plus- en minpunten

Plus review koffiemachine Zet twee koppen tegelijk, ook van melkspecialiteiten
Plus review koffiemachine Uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals P.E.P., I.P.B.A.S. en Aroma G3-molen
Plus review koffiemachine Goede prijs-kwaliteitverhouding
Plus review koffiemachine Ruim waterreservoir, ook aan te sluiten op de watertoevoer
Plus review koffiemachine Eenvoudige bediening
Plus review koffiemachine Ruim aanbod aan koffiedranken
Plus review koffiemachine Je moet de machine niet aanraken = Corona safe

Minus review koffiemachine Geen extra reservoir voor gemalen koffie (bv. voor een occasionele deca koffie)

Wat is de mening van Mister Barish?

Heerlijke zwarte koffie, melkspecialiteiten die tot in de puntjes aanpasbaar zijn … Het zal je niet verbazen dat wij bij Mister Barish grote fans zijn van de Jura X8. Wat we echt op prijs stellen, is dat deze volautomaat zo eenvoudig in gebruik is, maar dat dankzij de vele instelmogelijkheden ook echte koffiekenners hier perfect hun gading vinden.

Je zou misschien verwachten dat een espressomachine als de X8 veel onderhoudswerk met zich meebrengt. Dankzij de Vacuüm Clean technologie en de automatische reinigingsprogramma’s valt dat echter best mee. Besef wel dat je het melksysteem eenmaal daags moet schoonmaken om optimale prestaties te kunnen blijven garanderen.

Prijs Jura X8 professionele koffiemachine

De Jura X8 heeft een aantal unieke features die je niet bij andere apparaten in deze prijsklasse vindt. Denk maar aan de mogelijkheid om melkdranken in tweevoud te zetten of de twee melksoorten apart in te stellen. Met een X8 krijg je dus echt waar voor je geld. En een toestel waar jij en je collega’s jarenlang van zullen genieten.

Een aankoop bij Mister Barish is nooit een grote investering. Laat je verrassen door onze aanpak en geniet van de beste koffie op het werk. Stuur ons nu je aanvraag door en ontvang binnen de 24 uur jouw persoonlijke offerte voor de Jura X8 professionele koffiemachine.

Offerte aanvraag Jura X8 professionele koffiemachine

Verschillen met andere professionele modellen van Jura

Jura X8 versus Jura X6

Er hangt een ander prijskaartje aan vast, maar wat is nu precies het verschil tussen deze twee koffiemachines? Simpel: de Jura X6 zet alleen zwarte koffiespecialiteiten, terwijl je met de X8 ook melkdranken kan bereiden. De Jura X8 bezorgt je dus even lekkere koffie en espresso als de X6, maar kan met één druk op de knop ook cappuccino’s en latte’s voor je klaarmaken.

Qua capaciteit en technologie zijn beide apparaten verder gelijk: ze beschikken allebei over de Vacuüm Clean functie en dezelfde reinigingsprogramma’s. Je keuze zal dus helemaal afhangen van de toepassing waarvoor je de koffiemachine wil gebruiken.

Jura X8 koffiemachineJura X6 koffiemachine

Jura X8 versus Jura X10

De Jura X10 is een nog iets uitgebreidere variant van de X8. Dat zie je meteen aan de capaciteit van de bonencontainer, die standaard ruimte biedt aan 1 kilogram verse koffiebonen.

Het TFT-scherm met drukknoppen werd bij de X10 vervangen door een intuïtief touchscreen dat 8 dranken per scherm toont. Dat is ook wel nodig, want met de X10 kan je met één tik op het touchscreen 31 verschillende koffiespecialiteiten zetten. Keuzes die de X8 niet heeft, zijn onder andere caffè barista, lungo barista en espresso macchiato.

Van beide toestellen is de maximumcapaciteit 2400 kopjes per maand. Maar zoals je ziet, is de X10 net dat ietsje professioneler en standaard voorzien voor een iets hoger verbruik.

Jura X8 koffiemachineJura X10 koffiemachine

Technische specificaties

Koffie zetten
Koffiespecialiteit: Koffie, Espresso, Koffie met melk
Soort koffie: Koffiebonen
Aantal kopjes per zetbeurt: 1 tot 2 (ook melkspecialiteiten)
Geschikt voor melkspecialiteiten: Ja, Koffie verkeerd, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare koffievolume: Ja
Instelbare watertemperatuur: Ja
Heetwaterfunctie: Ja
Inhoud waterreservoir: 5 liter
Inhoud bonenreservoir: 500 gram, uitbreidbaar tot 1.000 gram
Pompdruk: 15 bar

Gebruikersgemak
Display: Ja,met draai- en drukknoppen
Smartphone app: Ja, J.O.E.®
Geïntegreerde koffiemolen: Ja
Kopjes warmhoudplaat: Nee
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standby functie: Ja
Automatisch uitschakelen: Ja

Reiniging
Zetgroep onderhoud: Met behulp van een automatisch reinigingsprogramma
Instelbare waterhardheid: Ja
Ingebouwde filter:CLARIS Smart Pro-filter (één exemplaar bijgeleverd)
Type ontkalkingsprogramma: Via een melding, met ontkalkingstabletten.
Uitneembaar lekbakje: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja
Schoonmaakindicatie: Ja

Fysieke eigenschappen
Hoogte: 47 centimeter
Breedte: 37,3 centimeter
Diepte: 46,1 centimeter
Gewicht: 14 kg
Verwarmingssysteem: Thermoblok (2 stuks)

Energie
Vermogen: 1450 watt
Vermogen in standby: minder dan 0,5 watt

Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan.
Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak, onze koffie experts en barista’s helpen je graag. We nemen snel contact met je op.


Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Het professionele Jura koffiemachine assortiment bestaat uit zo’n 9 koffiemachines. Op basis van het koffie DNA van je organisatie kom je tot een passende machine. Dit is het overzicht van klein naar groot verbruik.

Jura WE6: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE6 is een eenvoudige maar krachtige professionele koffiemachine voor zwarte koffie. Het apparaat zet de beste espresso, ristretto en gewone koffie met één druk op de knop. Enkele espresso of zwarte koffie dus geen melkdranken.

Jura WE6 professionele koffiemachine

Jura WE8: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE8 is in basis vergelijkbaar met de WE6 maar dit prachtige apparaat zet ook de heerlijkste koffie en kan zelfs melkspecialiteiten zetten. Een uitstekende machine voor veelvuldig gebruik, en het is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen.

Jura WE 8 professionele koffiemachine

Jura X6: tot 80 kopjes per dag
Een koffiemachine voor op het werk met liefhebbers van espresso en zwarte koffie die geen behoefte hebben aan cappuccino’s or andere koffiedranken met melk.. Deze espresso-automaat is uitgerust met allerlei nieuwe technologieën om heerlijke kopjes koffie te kunnen zetten.

Jura X6 professionele koffiemachine

Jura X10: tot 80 kopjes per dag
De Jura X10 is een topper voor gebruik op een klein kantoor. Wat je ook wilt: deze professionele koffiemachine kan het. Het enorme koffiebonenreservoir heeft een capaciteit van 1.000 gram, daar ben je dus wel even zoet mee. Met de nieuwste Jura-technologieën kan deze machine een heerlijk kopje koffie zetten.

Jura X10 professionele koffiemachine

Jura Giga X3: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3 is een echte budgettopper die maar liefst 34 soorten koffie en koffiedranken kan zetten. Deze koffieautomaat mist alleen enkele van de nieuwste technologieën en opties, maar dat maakt de koffie niet persé minder lekker.

Jura Giga X3 professionele koffiemachine

Jura Giga X3c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3c is ongeveer dezelfde koffiemachine als de Giga X3, maar in plaats van telkens water te moeten bijvullen kan je ze aansluiten op de vaste watertoevoer.

Jura Giga X3c professionele koffiemachine

Jura Giga X8: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8 heeft bovenop een opvallend design dat mooi staat in iedere bedrijfskeuken ook twee bonenreservoirs. Daarnaast is de machine voorzien van keramische molens. Je kunt met deze machine maar liefst 32 verschillende dranken zetten. Zo zit er voor iedere koffieliefhebber wat bij, maar met de heetwateruitloop hou je ook theeliefhebbers tevreden.

Jura Giga x8 professionele koffiemachine

Jura Giga X8c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8c is hetzelfde als de Giga X8, alleen staat de c voor connected. Dit betekent dat je de machine aan kunt sluiten op een vaste wateraansluiting. Zo hoef je de watertank niet steeds aan te vullen.

Jura Giga X8c professionele koffiemachine


Heb je een vraag over Jura professionele koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Offerte aanvraag Jura X8 professionele koffiemachine

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .