Jura Giga X3 en X3c: hoogwaardige koffiemachines voor heerlijke koffie op het werk
17 februari 2021 
19 min. leestijd

Jura Giga X3 en X3c: hoogwaardige koffiemachines voor heerlijke koffie op het werk

De Jura Giga X3 is de geknipte volautomatische koffiemachine voor een klein tot middelgroot kantoor. Hij is een stuk goedkoper dan andere commerciële koffieautomaten. Hij beschikt dan ook over iets minder functies. Maar voor de meeste werkplekken zal deze espressomachine aan alle eisen voldoen. En het belangrijkste van al: de koffie is best indrukwekkend te noemen.

Een Jura Giga X3 is goed voor zo’n 3600 kopjes koffie per maand. Verwacht je dat je kantoor dat gemiddelde vlot haalt en heb je bovendien niet zoveel tijd om de machine in de gaten te houden? Dan kan de Jura Giga X3c het verschil maken. Dat model kan je namelijk op de waterleiding aansluiten. Zo heb je dus geen waterreservoir meer te onderhouden.

Inhoudsopgave

Belangrijkste kenmerken Jura Giga X3(c) koffiemachine
Koffiedranken
Ideaal voor op de werkvloer
Plus- en minpunten
Wat is de mening van Mister Barish?
Prijs Jura Giga X3(c) professionele koffiemachine
Verschillen met andere professionele modellen van jura
Technische specificaties
Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Offerte aanvraag Jura Giga X3c professionele koffiemachine

Belangrijkste kenmerken Jura Giga X3(c) koffiemachine

Of je nu voor de Giga X3 of X3c kiest: afgezien van de wateraansluiting zijn beide machines identiek. Allebei zetten ze uitmuntende koffiedranken, dankzij het Pulse Extraction Process, dat de koffie met een pulserende beweging extraheert. Een leuk weetje voor de kenners onder ons, maar ook de casual liefhebbers zullen het verschil zeker proeven.

Benieuwd wat deze topmachines voor jouw kantoor kunnen betekenen? In deze review kom je het allemaal te weten!

Techniek Jura Giga X3c koffiemachine

De techniek in de Jura Giga X3(c) koffiemachine is zeer vooruitstrevend.

Strak Jura design

Zoals we van Jura gewend zijn, is het design van de Giga X3 zonder meer prachtig. Strakke lijnen, uitgepuurde vormen en een mooi geïntegreerde gebruikersinterface: een tijdloze uitstraling die in geen enkele kantoorruimte misstaat. Het waterreservoir is vervaardigd van doorzichtige kunststof. Zo kan je het waterpeil makkelijk in de gaten houden.

Met zijn grote reservoirs is de Giga X3 een kanjer van een toestel. Maar in vergelijking met sommige andere machines voor professioneel gebruik valt dat eigenlijk best mee

Eenvoudige bediening

In een kantooromgeving is een eenvoudige bediening erg belangrijk, want je wil natuurlijk niet dat mensen een kwartier nodig hebben om een eenvoudige koffie te zetten. Met de draaiknop boven het touchscreen scroll je door de verschillende dranken. Je kan zelf kiezen welke dranken je in het keuzemenu het eerst wil tonen. De Jura Giga X3 werkt volgens het one touch-principe: één tik op het touchscreen volstaat om een heerlijke koffiedrank te bereiden. Tijdens het zetten stel je eenvoudig de koffiesterkte en de hoeveelheid melk in. Handig, want zo hoef je niet in menu’s rond te zoeken om die basisvoorkeuren aan te passen.

Van programmeren gesproken: de Jura Giga X3 heeft een enorm instelbereik. Dat laat je toe om elke koffie precies naar jouw smaak aan te passen. Het instellen kan perfect op het touchscreen, maar nog beter via de J.O.E. app. In de app heb je namelijk voor elke instelling een handige schuifregelaar. Bovendien kan je gepersonaliseerde koffiedranken makkelijk onder een unieke naam opslaan. Zo kan je de volgende keer het instellen gewoon overslaan en meteen genieten van een koffie zoals jij hem graag drinkt. Om de J.O.E. app met de Giga X3 te koppelen, heb je enkel het Smart Connect accessoire nodig. Verder in deze review vind je alles over de beschikbare toebehoren voor deze koffiemachine.

Bediening Jura X3c professionele koffiemachine

De Jura X3(c) wordt gekenmerkt door een zeer eenvoudige bediening

Zetgroep en koffiemolen

Om een gemiddelde van 3600 kopjes koffie per maand te zetten, kan je maar beter een stevige koffiemolen hebben. Een traditionele molen verhit namelijk snel wanneer er verscheidene keren na elkaar moet worden gemalen. Dan bestaat de kans dat je koffie wat verbrand gaat smaken, wat uiteraard niet wenselijk is. Daarom beschikt de Jura Giga X3 over een keramische koffiemolen. Een keramisch maalwerk verhit zelfs niet tijdens een drukke koffiebreak en is bovendien volkomen slijtvast.

Het hart van de machine is de zetgroep. Die van de Giga X3 is voorzien van een aantal innovatieve functies die niet alleen een zo lekker mogelijke koffie garanderen, maar ook extra gebruiksgemak. Laten we de verschillende technologieën even onder de loep nemen

Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©)

Het Pre Brew Aroma System zorgt voor meer aroma’s in je kopje door de bonen na het malen even nat te maken. Deze techniek werd afgekeken van de pour over koffie, waarbij het water langzaam over de bonen wordt gegoten. Zo kunnen de aroma’s zich ten volle ontplooien. Je vindt dat bij volautomaten nauwelijks terug, maar bij onder meer iets subtielere bonensoorten kan het wel een groot verschil maken.

Verstelbare combi-uitloop

De uitlopen voor koffie en melk zitten bij de Jura Giga X3 vervat in één handige combi-uitloop. Die is volledig aanpasbaar, zodat elk kopje er perfect onder past. Zo zet je de uitlopen makkelijk dichter bij elkaar of net verder uiteen. Daarmee voorkom je bijvoorbeeld dat de koffie bij kleine espressokopjes over de rand loopt.

Maar evengoed kan je de hoogte van de combi-uitloop aanpassen. Dat is niet alleen belangrijk om spatten tegen te gaan, maar ook om de crèmelaag stevig te houden. Staat de uitloop te hoog, dan komen er luchtbelletjes in en lost het laagje sneller op.

Koffie met melk

De Jura Giga X3 is perfect uitgerust voor koffiespecialiteiten met melk. Zo bereid je met één tik op het touchscreen melkrecepten als cappuccino, koffie verkeerd, latte macchiato en zelfs flat white. Bijzonder aan de Jura Giga-toestellen is dat je al die dranken ook in tweevoud zet. Voorzover wij weten, is dat met de meeste koffiemachines niet mogelijk.

Het melksysteem gebruiken is kinderspel: je sluit de melkslang aan op de combi-uitloop en plaatst het andere uiteinde op de Jura Cool Control. Dit is een aparte melkkoeler die je melk constant op de juiste temperatuur houdt en in het deksel een rechtstreekse aansluiting heeft voor de melkslang. Ideaal dus voor op kantoor. De Cool Control is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 en 2,5 liter.

Groot koffiebonenreservoir

Het koffiebonenreservoir moet je niet steeds bijvullen, want met een inhoud van 1 kilogram gaat dat wel even mee. Super, al blijft het een goed idee om de bonencontainer dagelijks te verversen. Bonen die blijven liggen, zullen namelijk snel hun aroma verliezen en dat resulteert in koffie van minderwaardige kwaliteit.

Om het volle potentieel van de Jura Giga X3 te benutten, gebruik je trouwens beter geen koffiebonen van de supermarkt. Die zijn door de slechte verpakking eigenlijk al niet meer vers op het moment dat je ze koopt. Bovendien zijn ze vaak te hard gebrand en scheiden ze daardoor veel meer oliën af. Op de lange termijn zullen die vast komen te zitten in de leidingen van de machine, wat een serieuze impact kan hebben op de werking. Daarom zijn onze Mister Barish koffiebonen speciaal gebrand voor dit type volautomaat. Ze worden dus nooit te hard gebrand en zijn altijd vers, wat zorgt voor heerlijke koffie en een gemakkelijk te onderhouden machine.

Koffiebonen Jura Giga X3c koffiemachine

De koffiebonen zitten in een goed afgesloten container.

Waterreservoir

Het waterreservoir heeft een inhoud van maar liefst 5 liter water. Voor een gemiddelde van 3600 kopjes per maand mag dat wel, al raden we toch aan om het water dagelijks te verversen. Water van de vorige dag kan al wat muf smaken en is dus eigenlijk niet meer geschikt om koffie mee te zetten.

Nog een advies dat we bij elk Jura apparaat geven: installeer een waterfilter. Standaard wordt er één CLARIS Smart Pro-filter met de machine meegeleverd. Dankzij de RFID-technologie initialiseert de Giga X3 de filter automatisch bij het inbrengen. De installatie houdt dus weinig in en een consequent gebruik van een waterfilter heeft alleen maar voordelen. Niet alleen zuivert die het water, hij ontkalkt het ook. In feite hoef je dat dus niet meer zelf te doen. Handig, toch?

Aansluiten op de watertoevoer

Wil je een koffiemachine die rechtstreeks op de waterleiding is aangesloten? Dan moet je bij de Jura Giga X3c zijn. Die heeft geen waterreservoir meer en functioneert dus volledig via een vaste wateraansluiting. Ook het restwater wordt automatisch afgevoerd. Doordat hij geen waterreservoir heeft, is de Giga X3c iets compacter dan de Giga X3.

Afgezien van de wateraansluiting zijn beide toestellen helemaal identiek. Een koffiemachine die rechtstreeks met een waterleiding is verbonden, is zeker voor een groot kantoor een enorm voordeel. Het enige nadeel is dat deze machine minder mobiel is. Je kan hem niet eens een dagje in de vergaderruimte zetten.

Onderhoud en ontkalken

Zowel de Jura Giga X3 als de X3c beschikken over een aantal handige reinigingsprogramma’s die het onderhoud erg makkelijk maken. De toestellen signaleren zelf wanneer je een bepaald programma moet uitvoeren.

Het reinigingsprogramma duurt ongeveer 20 minuten en staat in voor een grondige schoonmaak van de zetgroep. Aan de hand van enkele duidelijke instructies word je door het reinigingsproces geloodst. Het enige wat je daarbij nodig hebt, is een Jura reinigingstablet. Je vindt die in onze webshop, maar je kan hem ook rechtstreeks via de J.O.E. app bestellen.

Het ontkalkingsprogramma is niet alleen essentieel voor de optimale werking van je machine, maar ook voor de koffiekwaliteit. Dit programma duurt een kleine 40 minuten en ontkalkt aan de hand van een Jura ontkalkingstablet, dat eveneens beschikbaar is in onze webshop. Vergeet niet de waterhardheid juist in te stellen, want zo kan de machine beter inschatten wanneer het tijd is voor een nieuwe ontkalking.

Ook voor het melksysteem heeft de Jura Giga X3 een speciaal reinigingsprogramma. Daarvoor gebruik je het bijgeleverde reinigingsbakje en wat melksysteemreiniger. Net zoals bij de andere onderhoudsprogramma’s krijg je duidelijke instructies te zien op het display. Verder is een dagelijkse manuele reiniging van het melksysteem zeer belangrijk. Dit onderdeel vind je onder de voorkant van de combi-uitloop, die makkelijk losklikt. Even onder de kraan afspoelen en klaar is kees!

De residubak hoef je pas na zo’n 40 zetbeurten te verversen. Hetzelfde geldt voor de lade waarin het afvalwater terechtkomt. Dat valt dus goed mee. Met de Jura Giga X3c wordt het afvalwater automatisch afgevoerd.

De beste automatische reiniging: Vacuüm Clean technologie

De Vacuüm Clean technologie zorgt na iedere bereiding of spoeling dat de zetgroep (het gedeelte waar de koffie gezet wordt) helemaal leeg en schoon is. Zo blijft je koffie puur en de zetgroep langer schoon. Dit is de allerbeste en meeste efficiënte reiniging van een zetgroep. Dit is belangrijk om het koffie residu bij het koffie zetten goed te verwijderen. Zo heeft het residu geen negatieve impact op de smaak.

Onderhoud Jura Giga X3c koffiemachine

Jura koffiemachines zijn ontworpen voor een eenvoudig onderhoud.

Extra accessoires

Met het Smart Connect accessoire breng je een draadloze verbinding tot stand tussen de koffiemachine en je smartphone of tablet. Met de J.O.E. app zet je vervolgens koffiedranken en personaliseer je die aan de hand van schuifregelaars. Je favorieten sla je makkelijk op in je eigen drankenbibliotheek.

De Jura Cool Control is een aparte melkkoeler. Met dit toestel blijft je melk op een constante temperatuur van 4°C. Er is een melkslangaansluiting voorzien in het deksel, zodat je het reservoir makkelijk kan bijvullen. De Cool Control is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 en 2,5 liter.

De Jura kopjeswarmer houdt dan weer je kopjes op een ideale schenktemperatuur. Die ligt rond de 55°C. Door koffie in koude porseleinen kopjes uit te schenken, gaan er namelijk heel wat aroma’s verloren en wordt de koffie snel lauw. Met voorverwarmde kopjes heb je daar dus allemaal geen last van. De kopjeswarmer is in twee modellen verkrijgbaar: het S-model, dat ruimte biedt aan 5 koffie- of 4 cappuccinokopjes, of de grotere variant die 2 schuiven heeft waarin telkens 6 koffie- of 4 cappuccinokopjes passen.

De Jura intelligente betaalbox koppel je via Bluetooth aan je koffiemachine. Zo kan je de koffie eenvoudig betalend maken. Wil je ook contant geld kunnen aanvaarden? Dan bestel je er gewoon de Jura muntproever bij, die aan de hand van NRI-multifrequentietechnologie echte munten herkent.

Energiezuinige koffiemachine

Voor een professionele koffiemachine is de Jura Giga X3c vrij energiezuinig, want hij verbruikt maximaal 2300 watt. Daarnaast kun je eenvoudig zelf instellen wanneer de machine op standby gaat, waarin het slechts minder dan 0,5 watt verbruikt. Ook is er een speciale Energie Spaar Modus, waarbij het water efficiënter wordt opgewarmd en daardoor minder energie vergt.


Corona safe

De Jura Giga X3c is ook te bedienen met je smartphone. Op deze manier moet de machine niet aangeraakt te worden. Je plaats het kopje, je neemt je smartphone, opent de Jura app en je kiest je gewenste koffie. Deze app maakt de machine niet alleen corona proof en safe. De app zorgt er ook voor dat je je eigen koffie voorkeuren en favorieten kan opslaan op je telefoon. In de app is het wijzigen van o.a. de koffiesterkte en het watervolume kinderspel.

Jura Giga x3c Corona save bediening met de smartphone

Jura Giga x3c is Corona save door bediening met de smartphone

Koffiedranken: een uitgebreid aanbod

Met de Jura Giga X3 zet je maar liefst 34 afzonderlijk instelbare koffiespecialiteiten. Standaard zijn dat: latte macchiato, cappuccino, koffie verkeerd, koffie, espresso macchiato, espresso, ristretto en flat white. Bijzonder is dat ook de melkdranken met één tik op het touchscreen in tweevoud te bereiden zijn. Een leuke aanwinst, vooral als jij weer eens voor het hele bureau koffie mag halen.

Naast deze individuele dranken kan je ook een grote kan koffie zetten. Daar doet de Giga X3 nog geen 2 minuten over, dus je wint er wel degelijk tijd mee. De theeliefhebbers zullen dan weer blij zijn met de uitgebreide heetwaterfunctie, want die is op 3 verschillende temperaturen in te stellen, waaronder één voor groene thee en één voor zwarte thee.

Verder bereid je met de Giga X3 ook warme melk of een portie melkschuim. Meer dan genoeg speelruimte dus om creatief aan de slag te gaan met je favoriete warme dranken.

latte macchiato Jura Giga X3c koffiemachine

Het perfecte melkschuim voor een latte macchiato.

Ideaal voor op de werkvloer

De Giga X3 is volledig uitgerust voor een middelgroot kantoor met maximaal 40 medewerkers. Het keramische maalwerk speelt daarbij een grote rol: een traditionele koffiemolen raakt bij een hoog verbruik namelijk te snel oververhit. Een handige feature is de sleutelvergrendeling voor de reservoirs en de maalgraadinstelling. Daarmee voorkom je schade aan de machine, bijvoorbeeld aan de koffiemolen, die enkel bij lopend maalwerk fijner of grover mag worden ingesteld. Daarnaast kan je in het systeem ook vaste standaardwaarden bepalen, zodat foutieve instellingen niet blijven hangen.

Dankzij het Smart Connect accessoire kan koffiezetten op het werk dan weer volledig coronaveilig. Met de J.O.E. app personaliseer en bereid je niet alleen dranken, je kan er ook de dagteller mee raadplegen. Dat is vooral interessant wanneer je de koffie betalend wil maken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is de Jura intelligente betaalbox en optioneel de muntproever als je ook contant geld wil aanvaarden.

Verwacht je een hoog verbruik, dan kan je zeker ook de Jura Giga X3c overwegen. In essentie blijft de machine hetzelfde, maar het waterreservoir werd vervangen door een vaste wateraansluiting. Dat betekent niet dat je met de Giga X3c meer kopjes kan zetten. Maar over het bijvullen van het waterreservoir hoef je je alvast geen zorgen meer te maken.

Plus- en minpunten

Plus review koffiemachine Zet twee koppen tegelijk, ook van melkspecialiteiten
Plus review koffiemachine Voorzien van een keramische koffiemolen
Plus review koffiemachine Vaste wateraansluiting
Plus review koffiemachine Ruim aanbod aan koffiedranken
Plus review koffiemachine Pulse Extraction Process
Plus review koffiemachine Lage prijs
Plus review koffiemachine Groot bonenreservoir
Plus review koffiemachine Vacuüm Clean technologie

Wat is de mening van Mister Barish?

Ben je op zoek naar een betrouwbare koffiemachine voor een middelgroot kantoor? Dan is de Jura Giga X3 echt een aanrader. Met deze robuuste machine voorzie je een veertigtal medewerkers van koffie op de werkvloer.

Of een Giga X3c voor jouw kantoor de meerkost waard is, is natuurlijk een afweging die je zelf moet maken. Maar het bespaart wel een hoop werk en maakt het toestel nog efficiënter. Welk van de twee je ook kiest, met de Giga X3 ben je sowieso verzekerd van heerlijke koffie. En laat ons eerlijk zijn: dat maakt de werkdag zoveel leuker.

Prijs Jura Giga X3(c) professionele koffiemachine

Een laatste voordeel dat we kunnen meegeven, is de prijs. Als je rekening houdt met het verbruik dat deze koffiemachine met zijn keramische molen aankan, is de Jura Giga X3 best voordelig. In een kantoor waar de machine aan de lopende band werkt, heeft een vaste wateraansluiting zeker haar nut en is het interessant om naar de Jura Giga X3c te kijken.

Hoe dan ook, in vergelijking met andere professionele espressotoestellen is de Giga X3 relatief budgetvriendelijk. Als je er zorg voor draagt, zal je in de eerste 10 jaar geen vervanging moeten zoeken.

Offerte aanvraag Jura Giga X3c professionele koffiemachine

Verschillen met andere professionele modellen van Jura

Jura Giga X3(c) versus Jura Giga X8(c)

Het grootste verschil tussen de Jura Giga X3 en de Giga X8 is dat de X8 niet over één, maar twee bonenreservoirs van elk 650 gram beschikt. Daardoor kan de machine een veel hoger verbruik aan. Met de Giga X3 zet je gemiddeld 3600 kopjes per maand, terwijl je met een Giga X8 maar liefst 6000 kopjes kan bereiden. Beide reservoirs van de Giga X8 hebben trouwens ook een apart instelbare maalgraad. Het is zelfs mogelijk om de bonen uit de twee reservoirs te mengen in een door jou gekozen verhouding.

Beide machines hebben een waterreservoir met een inhoud van 5 liter en dezelfde keramische koffiemolen. Qua onderhoud zijn beide toestellen ook voorzien van de Vacuüm Clean technologie. Deze technologie maakt het onderhoud heel erg gemakkelijk, want het zorgt ervoor dat na elk gebruik de zetgroep automatisch droog wordt gezogen.

Kies je voor de Giga X8c, dan sluit je je apparaat net zoals de Giga X3c rechtstreeks aan op de waterleiding. Zo verloopt de toe- en afvoer van vers water volledig automatisch.

Jura Giga X3c koffiemachineJura Giga X8c koffiemachine

Technische specificaties

Koffie zetten
Koffiespecialiteit: Koffie, Espresso, Koffie met melk
Soort koffie: Koffiebonen
Aantal kopjes per zetbeurt: 1 tot 2 (ook melkspecialiteiten)
Geschikt voor melkspecialiteiten: Ja, Koffie verkeerd, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato, Espresso Macchiato
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare koffievolume: Ja
Instelbare watertemperatuur: Ja
Heetwaterfunctie: Ja
Inhoud waterreservoir: 5 liter (geen waterreservoir bij Giga X3c)
Inhoud bonenreservoir: 1.000 gram
Pompdruk: 15 bar

Gebruikersgemak
Display: Ja, met touchscreen
Smartphone app: Ja, J.O.E.®
Gebruikersprofielen: Ja
Geïntegreerde koffiemolen: Ja, met keramisch maalwerk
Kopjes warmhoudplaat: Nee, als accessoire bij te bestellen
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standby functie: Ja
Automatisch uitschakelen: Ja

Reiniging
Zetgroep onderhoud: Met behulp van een automatisch reinigingsprogramma
Instelbare waterhardheid: Ja
Ingebouwde filter: CLARIS Smart Pro-filter (bij de Giga X3)
Type ontkalkingsprogramma: Via een melding, met ontkalkingstabletten.
Uitneembaar lekbakje: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja
Schoonmaakindicatie: Ja

Fysieke eigenschappen
Hoogte: 55 centimeter
Breedte: 32 centimeter
Diepte: 49,7 centimeter
Gewicht: 18,2 kg
Materiaal behuizing: Aluminium en plastic
Verwarmingssysteem: Thermoblok (2 stuks)

Energie
Vermogen: 2300 watt
Vermogen in standby: minder dan 0,5 watt

Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan.
Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak, onze koffie experts en barista’s helpen je graag. We nemen snel contact met je op.


Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Het professionele Jura koffiemachine assortiment bestaat uit zo’n 9 koffiemachines. Op basis van het koffie DNA van je organisatie kom je tot een passende machine. Dit is het overzicht van klein naar groot verbruik.

Jura WE6: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE6 is een eenvoudige maar krachtige professionele koffiemachine voor zwarte koffie. Het apparaat zet de beste espresso, ristretto en gewone koffie met één druk op de knop. Enkele espresso of zwarte koffie dus geen melkdranken.

Jura WE6 professionele koffiemachine

Jura WE8: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE8 is in basis vergelijkbaar met de WE6 maar dit prachtige apparaat zet ook de heerlijkste koffie en kan zelfs melkspecialiteiten zetten. Een uitstekende machine voor veelvuldig gebruik, en het is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen.

Jura WE 8 professionele koffiemachine

Jura X6: tot 80 kopjes per dag
Een koffiemachine voor op het werk met liefhebbers van espresso en zwarte koffie die geen behoefte hebben aan cappuccino’s or andere koffiedranken met melk.. Deze espresso-automaat is uitgerust met allerlei nieuwe technologieën om heerlijke kopjes koffie te kunnen zetten.

Jura X6 professionele koffiemachine

Jura X8: tot 80 kopjes per dag
De Jura X8 koffieautomaat is echt een topmachine en is van alle nieuwste technologieën voorzien. Met een capaciteit van tot 80 kopjes koffie per dag is dit een uitstekende machine voor kleinere bedrijven.

Jura X8 professionele koffiemachine

Jura X10: tot 80 kopjes per dag
De Jura X10 is een topper voor gebruik op een klein kantoor. Wat je ook wilt: deze professionele koffiemachine kan het. Het enorme koffiebonenreservoir heeft een capaciteit van 1.000 gram, daar ben je dus wel even zoet mee. Met de nieuwste Jura-technologieën kan deze machine een heerlijk kopje koffie zetten.

Jura X10 professionele koffiemachine

Jura Giga X3: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3 is een echte budgettopper die maar liefst 34 soorten koffie en koffiedranken kan zetten. Deze koffieautomaat mist alleen enkele van de nieuwste technologieën en opties, maar dat maakt de koffie niet persé minder lekker.

Jura Giga X3 professionele koffiemachine

Jura Giga X8: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8 heeft bovenop een opvallend design dat mooi staat in iedere bedrijfskeuken ook twee bonenreservoirs. Daarnaast is de machine voorzien van keramische molens. Je kunt met deze machine maar liefst 32 verschillende dranken zetten. Zo zit er voor iedere koffieliefhebber wat bij, maar met de heetwateruitloop hou je ook theeliefhebbers tevreden.

Jura Giga x8 professionele koffiemachine

Jura Giga X8c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8c is hetzelfde als de Giga X8, alleen staat de c voor connected. Dit betekent dat je de machine aan kunt sluiten op een vaste wateraansluiting. Zo hoef je de watertank niet steeds aan te vullen.

Jura Giga X8c professionele koffiemachine


Heb je een vraag over Jura professionele koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Offerte aanvraag Jura Giga X3c professionele koffiemachine


Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .