Jura X10 is een professionele krachtpatser en zet overheerlijke koffie
27 december 2023 
20 min. leestijd

Jura X10 is een professionele krachtpatser en zet overheerlijke koffie

De Jura X10 is een van onze favoriete volautomatische koffiemachines en werd dit jaar (2023) helemaal vernieuwd! Met zijn grote reservoirs en intuïtieve bediening is dit toestel ideaal voor op kantoor. Koffiekenners zullen helemaal in de ban zijn van de ruime keuze aan koffiedranken en de vele instelmogelijkheden. Zeker nu de Jura X10 ook cold brew kan bereiden! Maar over één zaak zal iedereen het sowieso eens zijn: de koffie is verrukkelijk.

Zeker in combinatie met de juiste bonen is elke koffie die je met de Jura X10 zet een waar genot. Het enige nadeel aan deze machine? Dat iedereen telkens weer een nieuwe koffie komt halen. Wellicht mag je dus af en toe wat fileleed vrezen.

Inhoudsopgave

Belangrijkste kenmerken Jura X10 koffiemachine
Koffiedranken
Ideaal voor op de werkvloer
Plus- en minpunten
Wat is de mening van Mister Barish?
Prijs Jura X10 professionele koffiemachine
Verschillen met andere professionele modellen van jura
Technische specificaties
Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Offerte aanvragen voor Jura X10 professionele koffiemachine

Belangrijkste kenmerken Jura X10 koffiemachine

De Jura X10 is geschikt voor zo’n 2400 kopjes per maand of een 80 kopjes per dag. Af en toe iets meer koffies bereiden kan geen kwaad, maar als je de machine elke dag tot het uiterste drijft, komt dat uiteraard zijn levensduur niet ten goede. In principe kan je met een koffiemachine van Jura jaren voort.

Onder andere de automatische melkreiniging en de Vacuüm Clean technologie staan daarvoor garant. Andere technologieën zorgen dan weer elke keer opnieuw voor onweerstaanbaar lekkere koffie. Benieuwd welke dat zijn? In deze review ontdek je ze allemaal!

Strak Jura design

Met de X10 zet Jura weer een prachtig ontworpen koffiemachine op de markt, met het nodige oog voor detail. Zoals we van dit Zwitserse kwaliteitsmerk gewend zijn, heeft de X10 strakke lijnen en een tijdloos design. De bediening verloopt via een display met knoppen dat de beschikbare dranken mooi visualiseert voor een intuïtieve workflow.

Door het ruime waterreservoir links en de extra grote bonencontainer bovenaan valt het toestel nogal omvangrijk uit. Op zich verwacht je dat wel van een espressomachine voor professioneel gebruik. Maar toch is het raadzaam om op voorhand goed op te meten of je boven de machine wel genoeg plaats overhoudt om vlot de bonen te kunnen bijvullen.


Deze koffiemachine heeft het typische Jura compacte design

Eenvoudige bediening

Op kantoor is een eenvoudige bediening een must. Je wil natuurlijk niet dat medewerkers er de handleiding moeten bijhalen om een simpele koffie te kunnen bereiden. Met de Jura X10 is dat absoluut niet het geval, want die is uitgerust met een intuïtief kleurendisplay met drukknoppen. Om een koffie te zetten, tik je eenvoudig de gewenste drank aan. Net zoals bij andere Jura machines pas je de koffiesterkte en het volume gewoon aan tijdens het zetten. Handig, want zo moet je niet in menu’s gaan rondzoeken.

Over menu’s gesproken: enthousiastelingen zullen zich in de handen wrijven met het expertmodusmenu, waar je elke koffiedrank tot in de puntjes personaliseert. Dat werkt prima, maar de beste manier om koffies aan te passen, is via de J.O.E. app, waar je alle waarden aan de hand van schuifregelaars wijzigt. Tevreden over een bepaalde creatie? Sla hem dan eenvoudig op onder een unieke naam. Om de connectie tussen de koffiemachine en je smartphone tot stand te brengen, heb je het Smart Connect accessoire nodig. Meer daarover bij ‘Extra accessoires’.

Jura X10 koffiemachine display

De bediening van de Jura X10 is zeer intuïtief.

Zetgroep en koffiemolen

Net zoals andere modellen in de Jura X-serie heeft ook de X10 een Professional Aroma Grinder. Die staat garant voor een snelle en nauwkeurige maling. De maalgraad is in te stellen op 9 standen. Volgens de fabrikant is deze molen bovendien goed voor een aromaversterking van 12,2%. Een mooie claim, maar klopt het ook? Wij namen de proef op de som en kwamen tot een resultaat van 10%. Diverse factoren, waaronder de luchtvochtigheid, kunnen natuurlijk zo’n test beïnvloeden, maar het belangrijkste is: we zien én proeven wel degelijk het verschil met traditionele koffiemolens.

De zetgroep heeft een indrukwekkend aantal innovatieve functies aan boord voor de beste koffieresultaten. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©)

Voordat het extractieproces plaatsvindt, bereidt het Intelligent Pre Brew Aroma System de koffiebonen al voor door ze kort nat te maken. Dat heeft als voordeel dat de bonen, eenmaal geëxtraheerd, veel meer aromastoffen zullen vrijlaten.

Pulse Extraction Proces (P.E.P.)

De Jura X10 extraheert volgens het innovatieve Pulse Extraction Process. Waar andere koffiemachines in één vloeiende beweging water door de gemalen koffie persen, gebeurt dat bij de X10 met een pulserende move. Zo komt elke koffiekorrel met het water in contact. Resultaat: koffie met een volle, aromatische smaak en een zacht crèmelaagje erbovenop.

Vacuüm Clean technologie

Een schone machine is essentieel om lekkere koffie te kunnen zetten. Normaal gesproken, moet je de zetgroep regelmatig uitspoelen, maar dat is bij de Jura toestellen niet mogelijk. En ook niet nodig, want de Vacuüm Clean zuigt de interne leidingen van de zetgroep na elke zetbeurt volledig droog.

Door de machine vanbinnen vochtvrij te houden, krijgt schimmelvorming geen kans én blijft de koffiesmaak optimaal. Want als er tijdens de extractie restwater meekomt, heeft dat natuurlijk een negatief effect op je koffie. Dankzij de Vacuüm Clean technologie moet je je daar dus zorgen over maken.

Verstelbare combi-uitloop

Bij de Jura X10 zitten zowel de koffie- als de melkuitloop in één handige combi-uitloop vervat. Die is gemakkelijk in de hoogte te verstellen, waardoor elk formaat koffiekop er perfect onder past. Dat voorkomt spatten op de wand van de koffiemachine en zorgt voor een crèmelaagje dat helemaal intact blijft.

Koffie met melk

Een melkspecialiteit bereiden is met de Jura X10 kinderspel. Je sluit de melkslang aan op de combi-uitloop, het andere uiteinde steek je rechtstreeks in het melkpak. Optioneel kan je ook een Jura Cool Control gebruiken, die je melk constant op de ideale temperatuur houdt. Eén tik op de gewenste drank en klaar is kees.

Ook melkspecialiteiten zet je met de Jura X10 in tweevoud. Daarin zijn de X8 en X10 echt wel uniek, vooral in deze prijsklasse. Je kan ook een portie warme melk of melkschuim bestellen om bijvoorbeeld een chocolademelk mee te bereiden. Welke melkbereiding je ook kiest, ze is altijd volgens de regels van de kunst en vooral ook uitzonderlijk lekker!

Groot koffiebonenreservoir

Het bonenreservoir van de Jura X10 heeft een inhoud van 1000 gram. Voor thuisgebruik is dat eigenlijk te groot, want ondanks de luchtdichte afsluiting neemt de smaak van de bonen snel af als ze in het reservoir blijven liggen. Daarom raden we aan om de container regelmatig met kleine porties bij te vullen en elke dag te starten met verse bonen. De beste plaats om koffiebonen te bewaren, blijft immers een goed afgesloten koffiepak met een luchtventiel. Daarin blijven ze lang vers en behouden ze hun aroma’s.

De Jura X10 is gebouwd om koffie van uitzonderlijke kwaliteit af te leveren. Natuurlijk kan je met elk type boon goede resultaten halen, maar het zou zonde zijn om in zo’n prachtmachine koffiebonen van de supermarkt te gebruiken. Waarom? Wel, supermarktbonen zijn om te beginnen al minder kwalitatief. Om de bittere smaak te verdoezelen, worden ze erg lang gebrand. Dat heeft als resultaat dat de bonen tijdens het malen veel meer oliën loslaten. Die kunnen na verloop van tijd vast komen te zitten in de leidingen van de machine. Anderzijds zijn de bonen vaak goedkoop verpakt, waardoor de meeste aromastoffen al verdwenen zijn wanneer je de koffie aanschaft. Ook zijn ze meestal niet afgestemd op volautomaten, waardoor je nooit het volle potentieel van de machine leert ontdekken. Conclusie: breng eens een bezoekje aan een koffiespeciaalzaak en leg uit welke soort machine je gebruikt. Je betaalt wat meer, maar de resultaten zijn er ook naar! Of surf naar onze webshop en ontdek onze heerlijke blends.

Jura X10 koffiemachine bonenreservoir

Het water- en koffiebonen reservoir zijn eenvoudig te vergrendelen.

Waterreservoir

Met een waterreservoir van 5 liter kan je wel even verder. Toch is het raadzaam om net zoals de bonen ook het water dagelijks te verversen. Misschien wordt dat wel je nieuwe ochtendritueel?

Om het kraantjeswater te zuiveren, installeer je simpelweg de bijgeleverde CLARIS Smart Pro-waterfilter. Dat helpt ook om het water kalkvrij te houden. Als je de filter correct gebruikt, is ontkalken gewoonweg niet meer nodig. Maar dat wil natuurlijk wel zeggen dat je de hem ook tijdig moet vervangen. Gelukkig hoef je daar zelf niet aan te denken: de machine geeft namelijk aan wanneer de filter is uitgewerkt.

Jura X10 koffiemachine waterreservoir

De waterfilter zit in de Jura X10 geïntegreerd.

Onderhoud en ontkalken

Ook voor onderhoudsvriendelijkheid krijgt dit Jura-toestel wat ons betreft 10 op 10. De zetgroep kan niet losgekoppeld worden, maar dankzij de Vacuüm Clean technologie en de

reinigingsprogramma’s hoeft dat ook helemaal niet. Laat ons de onderhoudsprocedures even wat nader bekijken.

Het reinigingsprogramma neemt 20 minuten in beslag. Daarmee maak je de zetgroep en de leidingen van de machine grondig schoon. Je hebt enkel een Jura reinigingstablet nodig om de verschillende stappen te doorlopen. De reinigingstabletten vind je in onze webshop, maar je kan ze ook rechtstreeks via de J.O.E. app bestellen.

Het ontkalkingsprogramma is niet aan de orde, ten minste als je de CLARIS Smart Pro-waterfilter hebt geïnstalleerd. Maar misschien wil je voor de zekerheid toch af en toe eens een extra ontkalking inplannen? Het enige wat je dan nodig hebt, is een Jura ontkalkingstablet en een kleine 40 minuten tijd. Daarna is de machine weer voor een hele tijd in topvorm.

Het melksysteem behoeft de meeste aandacht, vooral als het vaak wordt gebruikt. Naast de reiniging die de machine telkens automatisch doorvoert, vind je in het programmeermenu ook een speciaal reinigingsprogramma terug. Daarvoor dienen de speciale kan en de melksysteemreiniger die je bij de machine kreeg meegeleverd. De glasheldere instructies lees je af van het touchscreen. Daarnaast raden we aan om dagelijks de voorkant van de combi-uitloop los te koppelen en het componentje daarin onder de kraan af te spoelen. Een kleine moeite die vooral op lange termijn een groot verschil kan maken!

De residubak kan tot 40 koffiepucks aan. Je zal de bak dus maximaal een- of tweemaal daags moeten leegmaken. Zowel de residubak als de afvalwaterlade spoel je gewoon af onder de kraan. In de vaatwasmachine gaat dat ook perfect.

Energiezuinige koffiemachine

Het maximale vermogen van het koffieapparaat is 1450 watt. Dit is niet heel veel voor zo’n sterk apparaat. Ook heeft de machine een Energie Spaar Modus, hierbij wordt het water nog efficiënter opgewarmd en zo wordt er minder elektriciteit verbruikt. Daarnaast kun je instellen na hoeveel tijd de standby-modus wordt ingeschakeld. In die stand verbruikt de machine zelfs minder dan 0,5 watt.

Extra accessoires 

Het Smart Connect accessoire is een mooie toevoeging als je de machine makkelijk via je smartphone wil kunnen instellen. Deze gadget koppelt je smart devices via Bluetooth aan de Jura X10. Met de J.O.E. app kan je vervolgens dranken personaliseren en opslaan in je eigen bibliotheek. Verder heb je ook toegang tot de volledige gebruikershandleiding, de Jura webshop en de dagteller waarmee je het verbruik nauwlettend in het oog houdt.

De Jura Cool Control is een mooi toestel dat je melk op een constante temperatuur van 4°C houdt. Vooral in een kantooromgeving kan die namelijk wel eens op het aanrecht blijven staan en daardoor snel zuur worden. Met de Cool Control blijft je melk altijd lekker vers en moet je het pak niet elke keer uit de koelkast halen als je een cappuccino wil bereiden. Dit accessoire is beschikbaar in een zwarte en een witte uitvoering, en met een inhoud van 0,6, 1 en 2,5 liter.

De Jura kopjeswarmer oogt naast elk Jura toestel heel fraai en houdt je kopjes op schenktemperatuur. Zo gaan er bij het zetten geen aroma’s verloren. Als je je dus altijd al afvroeg waarom je in een koffiebar altijd een lekker warm kopje krijgt, dan ken je nu het antwoord. De kopjeswarmer is in twee modellen verkrijgbaar: het S-model, dat ruimte biedt aan 5 koffie- of 4 cappuccinokopjes, of de grotere variant die 2 schuiven heeft waarin telkens 6 koffie- of 4 cappuccinokopjes passen.

Met de Jura intelligente betaalbox en muntproever maak je de koffie op een eenvoudige manier betalend. Dankzij de NRI-multifrequentietechnologie herkent die laatste echte munten. Het Smart Connect accessoire staat in voor een draadloze verbinding tussen de betaalunit en de koffiemachine.


Corona safe

De Jura X10 is ook te bedienen met je smartphone. Op deze manier moet de machine niet aangeraakt te worden. Je plaats het kopje, je neemt je smartphone, opent de Jura app en je kiest je gewenste koffie. Deze app maakt de machine niet alleen corona proof en safe. De app zorgt er ook voor dat je je eigen koffie voorkeuren en favorieten kan opslaan op je telefoon. In de app is het wijzigen van o.a. de koffiesterkte en het watervolume kinderspel.

Jura x10 Corona save bediening met de smartphone

Jura Giga X10 is Corona save door bediening met de smartphone

Koffiedranken: een uitgebreid aanbod

De menukaart van de Jura X10 telt in totaal 31 koffiespecialiteiten. Zo zet je met één tik op het touchscreen cappuccino, latte macchiato, flat white, koffie verkeerd, koffie, caffè barista, espresso, espresso doppio, ristretto, lungo barista of espresso macchiato. Het duurt dus wel even vooraleer je ze allemaal eens heb uitgeprobeerd. Je kan ze bijvoorbeeld ook samen met je collega degusteren, want elke koffie is makkelijk in tweevoud te zetten.

Medewerkers die hun energieboost liever uit groene thee halen, zullen ook een gat in de lucht springen met een Jura X10 op kantoor. De heetwateruitloop heeft namelijk twee temperatuurstanden: één speciaal voor groene thee en één voor zwarte thee. Ook warme melk en een portie melkschuim behoren tot de opties. De mogelijkheden zijn dus echt eindeloos!

Ideaal voor op de werkvloer

Met een aanbevolen maximum van 2400 zetbeurten per maand is de Jura X10 ideaal voor een klein tot middelgroot kantoor, een showroom of een kantine. Bijzonder handig is dat je de reservoirs en de maalgraadknop kan afsluiten met een speciale sleutel. Ook kunnen de systeeminstellingen vergrendeld worden. Zo kan niemand de machine foutief afstellen.

Heb je de Smart Connect accessoire, dan kan je op kantoor volledig coronaveilig koffie zetten. Met de J.O.E. app kan je eveneens het dagverbruik bijhouden. Da’s vooral handig wanneer je de koffie betalend maakt, wat trouwens perfect kan met de Jura intelligente betaalbox. Meer over de beschikbare accessoires vind je onder het kopje ‘Extra accessoires’

Plus- en minpunten

Plus review koffiemachine Zet twee koppen tegelijk, ook van melkspecialiteiten
Plus review koffiemachine 36 verschillende dranken
Plus review koffiemachine Voorzien van alle nieuwste technologieën, zoals P.E.P., I.P.B.A.S. en de Professional Aroma Grinder 2+
Plus review koffiemachine Uiterst geschikt voor commercieel gebruik
Plus review koffiemachine Ruim waterreservoir
Plus review koffiemachine Intuïtieve bediening, dankzij het touchscreen
Plus review koffiemachine Uitbreidbaar met allerlei accessoires
Plus review koffiemachine Je moet de machine niet aanraken = Corona safe
Minus review koffiemachine Geen extra reservoir voor gemalen koffie (bv. voor een occasionele deca koffie)

Wat is de mening van Mister Barish?

Als trouwe Jura fans vinden we de X10 werkelijk te gek. Voor thuisgebruik is het net iets te veel van het goede, maar op kantoor is het een echte aanrader. We zijn vooral weg van de vele instelmogelijkheden, met een aantal opties die je alleen bij Jura vindt. Bijvoorbeeld het feit dat je de melk- en melkschuimtemperatuur afzonderlijk kan instellen.

Koffienerds zullen meteen aan het programmeren slaan, maar eigenlijk hoef je niets van koffie af te weten om met de Jura X10 een prima kopje te kunnen zetten. Zo zie je maar hoe toegankelijk en veelzijdig dit apparaat is. En waarom we hem zo vaak aanraden.

Prijs Jura X10 professionele koffiemachine

Laat we maar meteen met de deur in huis vallen: de Jura X10 kost zo’n 3400 euro. Dat is 500 euro meer dan de X8, die vergelijkbare opties en features heeft. Het touchscreen is een leuke toevoeging, maar zelf denken we dat de X10 vooral een meerwaarde biedt doordat de machine zich perfect leent tot een grotere groep gebruikers. Als dat bij jou het geval is, kunnen we je verzekeren dat de X10 zijn geld meer dan waard is. Bovendien komen we de machine gratis installeren en krijg je er gratis en voor niets een tasting bij en een proefdoos met onze beste blends.

Een aankoop bij Mister Barish is trouwens nooit een grote investering. Laat je verrassen door onze aanpak en geniet van de beste koffie op het werk. Stuur ons nu je aanvraag door en ontvang binnen de 24 uur jouw persoonlijke offerte voor de Jura X10 professionele koffiemachine.

Offerte aanvragen voor Jura X10 professionele koffiemachine

Verschillen met andere professionele modellen van Jura

Jura X10 versus Jura X6

Deze toestellen mogen dan wel allebei uit de X-serie komen, toch hebben ze een heel andere opzet. Met de Jura X6 zet je namelijk enkel zwarte koffie, terwijl je met de X10 ook melkdranken bereidt. Het bonenreservoir van de X10 is bovendien dubbel zo groot als dat van de X6. Hoe dan ook: kwalitatief zit je met beide machines zeker goed. Het hangt er dus vooral van af naar welke soort espressomachine je op zoek bent.

Jura X10 koffiemachine
Jura X6 koffiemachine

Jura X10 versus Jura X8

De Jura X10 en Jura X8 hebben heel wat gemeen, maar het prijsverschil valt niet te ontkennen. De X10 heeft een intuïtief touchscreen, terwijl de bediening van de X8 via een TFT-scherm met drukknoppen verloopt.

De waterreservoirs zijn bij beide apparaten gelijk, maar bij de X10 krijg je al meteen het bonenreservoir met een inhoud van 1000 gram. Datzelfde reservoir is ook apart te koop als uitbreiding voor de X8. Verder heb je met de X10 een iets ruimere keuze aan koffiedranken. Onder andere caffè barista, lungo barista en espresso macchiato kan je met de X8 niet bereiden, maar met de X10 wel.

Jura X10 koffiemachine

Jura X8 koffiemachine

Jura X10 versus Jura Giga X3

De Jura X10 en Giga X3 hebben heel wat onderlinge verschillen. Maar laat ons beginnen bij het begin: met de X10 zet je gemiddeld 2400 kopjes per maand. Met de Giga X3 ligt dat gemiddelde rond de 3600 kopjes. Met een Giga X3 kan je dus een veel grotere groep mensen van koffie voorzien.

De bediening verloopt bij beide machines via een handig touchscreen. Ze hebben allebei I.P.B.A.S. om de bonen te wellen, maar enkel de X10 beschikt ook over het Pulse Extraction Process en de handige Vacuüm Clean technologie.

Naast een iets andere zetgroep hebben de twee modellen ook een andere koffiemolen. Bij de X10 is dat de Professional Aroma Grinder, bij de Giga X3 een keramische molen, die net iets beter bestand is tegen een hoog verbruik. Verder is de Giga X3 een stuk groter en robuuster dan de X10. Maar dat had je misschien wel al afgeleid uit de naam?

Jura X10 koffiemachine

Jura Giga X3 koffiemachine

Technische specificaties

Koffie zetten
Koffiespecialiteit: Koffie, Espresso, Koffie met melk
Soort koffie: Koffiebonen
Aantal kopjes per zetbeurt: 1 tot 2 (ook melkspecialiteiten)
Geschikt voor melkspecialiteiten: Ja, Koffie verkeerd, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato, Espresso Macchiato en alles in coldbrew 
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare koffievolume: Ja
Instelbare watertemperatuur: Ja
Heetwaterfunctie: Ja
Inhoud waterreservoir: 5 liter
Inhoud bonenreservoir: 500 gram, uitbreidbaar tot 1.000 gram
Pompdruk: 15 bar

Gebruikersgemak
Display: Ja, TFT touchscreen
Smartphone app: Ja, J.O.E.®
Geïntegreerde koffiemolen: Ja
Kopjes warmhoudplaat: Nee, als accessoire bij te bestellen
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standby functie: Ja
Automatisch uitschakelen: Ja

Reiniging
Zetgroep onderhoud: Met behulp van automatisch reinigingsprogramma
Instelbare waterhardheid: Ja
Ingebouwde filter:CLARIS Smart Pro-filter (één exemplaar bijgeleverd)
Type ontkalkingsprogramma:Via een melding, met ontkalkingstablette
Uitneembaar lekbakje: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja
Schoonmaakindicatie: Ja

Fysieke eigenschappen
Hoogte: 52,4 centimeter
Breedte: 37,3 centimeter
Diepte: 46,1 centimeter
Gewicht: 14 kg
Verwarmingssysteem: Thermoblok (2 stuks)
Beschikbare kleuren: Platinum

Energie
Vermogen: 1450 watt
Vermogen in standby: minder dan 0,5 watt

Overtuigd? Vraag dan nu een offerte aan.
Nog niet overtuigd? Maak dan een afspraak, onze koffie experts en barista’s helpen je graag. We nemen snel contact met je op.


Andere Jura professionele koffiemachines in het assortiment

Het professionele Jura koffiemachine assortiment bestaat uit zo’n 9 koffiemachines. Op basis van het koffie DNA van je organisatie kom je tot een passende machine. Dit is het overzicht van klein naar groot verbruik.

Jura WE6: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE6 is een eenvoudige maar krachtige professionele koffiemachine voor zwarte koffie. Het apparaat zet de beste espresso, ristretto en gewone koffie met één druk op de knop. Enkele espresso of zwarte koffie dus geen melkdranken.

Jura WE6 professionele koffiemachine

Jura WE8: tot 30 kopjes per dag
De Jura WE8 is in basis vergelijkbaar met de WE6 maar dit prachtige apparaat zet ook de heerlijkste koffie en kan zelfs melkspecialiteiten zetten. Een uitstekende machine voor veelvuldig gebruik, en het is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen.

Jura WE 8 professionele koffiemachine

Jura X6: tot 80 kopjes per dag
Een koffiemachine voor op het werk met liefhebbers van espresso en zwarte koffie die geen behoefte hebben aan cappuccino’s or andere koffiedranken met melk.. Deze espresso-automaat is uitgerust met allerlei nieuwe technologieën om heerlijke kopjes koffie te kunnen zetten.

Jura X6 professionele koffiemachine

Jura X8: tot 80 kopjes per dag
De Jura X8 koffieautomaat is echt een topmachine en is van alle nieuwste technologieën voorzien. Met een capaciteit van tot 80 kopjes koffie per dag is dit een uitstekende machine voor kleinere bedrijven.

Jura X8 professionele koffiemachine

Jura X10: tot 80 kopjes per dag
De Jura X10 is een topper voor gebruik op een klein kantoor. Wat je ook wilt: deze professionele koffiemachine kan het. Het enorme koffiebonenreservoir heeft een capaciteit van 1.000 gram, daar ben je dus wel even zoet mee. Met de nieuwste Jura-technologieën kan deze machine een heerlijk kopje koffie zetten.

Jura X10 professionele koffiemachine

Jura Giga X3: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3 is een echte budgettopper die maar liefst 34 soorten koffie en koffiedranken kan zetten. Deze koffieautomaat mist alleen enkele van de nieuwste technologieën en opties, maar dat maakt de koffie niet persé minder lekker.

Jura Giga X3 professionele koffiemachine

Jura Giga X3c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X3c is ongeveer dezelfde koffiemachine als de Giga X3, maar in plaats van telkens water te moeten bijvullen kan je ze aansluiten op de vaste watertoevoer.

Jura Giga X3c professionele koffiemachine

Jura Giga X8: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8 heeft bovenop een opvallend design dat mooi staat in iedere bedrijfskeuken ook twee bonenreservoirs. Daarnaast is de machine voorzien van keramische molens. Je kunt met deze machine maar liefst 32 verschillende dranken zetten. Zo zit er voor iedere koffieliefhebber wat bij, maar met de heetwateruitloop hou je ook theeliefhebbers tevreden.

Jura Giga x8 professionele koffiemachine

Jura Giga X8c: tot 150 kopjes per dag
De Jura Giga X8c is hetzelfde als de Giga X8, alleen staat de c voor connected. Dit betekent dat je de machine aan kunt sluiten op een vaste wateraansluiting. Zo hoef je de watertank niet steeds aan te vullen.

Jura Giga X8c professionele koffiemachine


Heb je een vraag over Jura professionele koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Offerte aanvragen voor Jura X10 professionele koffiemachine


Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .