arrow_drop_up arrow_drop_down
Jura Z10 is de krachtigste en meest revolutionaire hot & cold volautomatische koffiemachine
3 maart 2020 

Jura Z10 is de krachtigste en meest revolutionaire hot & cold volautomatische koffiemachine

De Jura Z10 is de nieuwste en meteen meest revolutionaire volautomatische koffiemachine van Jura. Als je verlangt naar een volautomatische koffiemachine met uitermate veel mogelijkheden, die heel eenvoudig in gebruik is en die Hot & Cold koffiespecialiteiten kan maken van versgemalen koffiebonen, dan is deze machine ideaal voor jou. Dankzij het grote touchscreen zet je met een paar drukken op de knop een warme of koude kop koffie precies zoals jij hem het liefst hebt.

Wat het koffiezetapparaat speciaal maakt is dus de Cold Brew. Dit is de eerste volautomaat ter wereld die dit kan dankzij het Cold Extraction Process. Hierbij wordt gebruik gemaakt van koud water dat in het welelement van de 8e generatie wordt gepompt. De koffie wordt dus koud gezet en dit volgens de espresso methode onder hoge druk. Het water wordt dan in een heel langzame frequentie door de koffie heen geperst om zoveel mogelijk aroma eruit te halen. In combinatie met de Product Recognising Grinder (P.R.G.) wordt de maalgraad automatisch aan elk product individueel aangepast waardoor de fijnere smaken perfect tot hun recht komen.

Reserveer nu

Wil je de Z10 als eerste in huis? Reserveer dan nu met early bird korting op onze website!

jura z10 volautomaat koffiemachine

Inhoudsopgave

Belangrijkste kenmerken Jura Z10 koffiemachine
Koffiedranken
Veelgestelde vragen over Cold Brew
Plus- en minpunten
Prijs
Wat is de mening van Mister Barish?
Technische specificaties Jura Z10
Andere Jura koffiemachines in het assortiment

Belangrijkste kenmerken Jura koffiemachine

De Z10 koffiemachine is dus misschien wel de beste volautomatische koffiemachine voor thuisgebruik die je kunt krijgen. Met de nieuwste technologische innovaties in dit apparaat krijg je de beste smaak en dit van Hot & Cold Drinks. Je haalt dus echt de beste barista in huis met dit apparaat en kan vanaf nu je koffiedrankjes van je favoriete koffiebar thuis zelf zetten!

Wereldprimeur: Cold BrewJura Z10 koffiemachine cold brew

Naast de perfecte hete koffiespecialiteiten met of zonder melk, kan de Z10 van Jura als enige volautomatische koffiemachine ter wereld ook Cold Brew met en zonder melk aanbieden en dit allemaal met 1 druk op de knop. De Z10 beschikt over een Cold Extraction Process. Dit is een proces waarbij de extractie van je koffie gebeurd met koud water, langzaam pulserend en onder hoge druk volgens de espressomethode. Het gebeurd meestal ook met grover gemalen koffiebonen. Het resultaat in het kopje is een natuurlijke verfrissende koffiedrank die energie geeft en waarin zich de fruitige smaken uitstekend ontplooien zonder door de bittere smaken te worden overstemd. Hetzelfde gebeurd bij de Cold Brew koffiespecialiteiten met melk.

Jura Z10 koffiemachine cold brew

Voeg een paar ijsblokjes in je glas toe als basis en binnen de 3 minuten krijg je onder andere de perfecte Cold Brew cafe latte, Cold Brew flat white of Cold Brew latte macchiato in je glas. Heb je het graag wat zoeter? Dan kan je een vleugje siroop aan je drank toevoegen.

Design

De nieuwste Jura Z10 is een apparaat met een weloverwogen designwerk dat werd gemaakt van hoogwaardige materialen en met de hoogste productieprecisie. Het convex concaaf front is ’s werelds eerste 3mm dikke aluminium voorkant. Dit front is zeer mooi, ietwat klassiek en doet denken aan de middellijn van een arabica koffieboon.

De nieuwe combi uitloop werd helemaal nieuw geïnterpreteerd waardoor je je koffie, melk en heet water nu gewoon op dezelfde plek kan terugvinden. Deze combi uitloop is in hoogte verstelbaar, zodat de uitloop van de koffie in het kopje zo kort mogelijk is. Zo komen er minder belletjes in de cremalaag en krijg je een nog smaakvollere koffie.

Dankzij het nieuwe doordachte koffiebonen reservoir kunnen bonen nu met volle smaak behouden worden. Het handvat van handgepolijst drukgegoten zink maakt het reservoir zeer stijlvol. Het reservoir houdt 280 gram bonen. Dit klinkt misschien niet als veel, maar voor thuisgebruik is dit meer dan genoeg. Je wilt namelijk altijd koffie zetten met bonen die zo vers mogelijk zijn. De bonen in het reservoir blijven nu nog langer goed in het doordachte reservoir, maar alsnog kun je de bonen best geen dagen hierin bewaren.

Jura z10 koffiebonenreservoir

Het waterreservoir is stevig verbonden en heeft een prachtig golvend design dat verlicht wordt en zo het ontwerp van de Z10 echt afmaakt. Er ontstaat ook een maximaal evenwicht tussen het waterreservoir en de -filter doordat deze in een filteromhulling is geplaatst dat steeds dezelfde kleur heeft als de machine. Het reservoir heeft een inhoud van 2,4 liter. Hiermee kun je ongeveer 20 kopjes koffie zetten. Let er wel op dat je dit water minstens één keer per dag verschoont, want oud water proef je terug in je koffie. Het terugplaatsen van het reservoir gaat precies vanzelf dankzij 2 magneten. Even makkelijk is het eruit halen van de restwaterbak, dankzij een optimaal zwaartepunt kan dit zelfs met 1 hand.

Ondanks alle functies die erop zitten is de Jura Z10 vrij compact. Het apparaat is 38 centimeter hoog, 32 centimeter breed en 45 centimeter diep. Dankzij het touchscreen zijn verdere knoppen overbodig. De Jura Z10 is verkrijgbaar in de kleurvariant Aluminium Dark Inox. Dit is de nieuwe signature line van Jura en beschikt daarom over een bovenkant van aluminium. Het kopjesplateau werd vervaardigd uit drukgegoten zink van topkwaliteit. De hoofdkleur van de nieuwe Z10 is Aluminium White. Deze machine heeft een body dat helemaal in het wit werd gemaakt. Verdere kleuren zullen nog komen.

Eenvoudige bediening

De bediening van de machine is uitermate eenvoudig. Op het touchscreen display selecteer je welke koffie je wilt. Via de nieuwe Specialty Selection maak je al je koffiewensen waar. Zo kan je kiezen tussen alle gewone koffies met of zonder melk, maar je kan met de Z10 voor het eerst nu ook vooraf verschillende cold brew koffiedranken kiezen met of zonder melk! Met 1 druk op de knop zet je dan je gewenste drankje. Een Extra Shot, dubbele portie of koffiepoederhoeveelheid zijn eenvoudig in te stellen. Net zoals net zoals de sterkte en het volume van je koffie, maar dit wordt ook automatisch ingesteld.

Heb je geen zin om van de bank op te staan? Ook dat is geen probleem, met de Jura app kun je namelijk ook met je telefoon een kopje koffie zetten. Dit werkt met Bluetooth, dus verwacht niet dat je onderweg naar huis al een kop koffie kan zetten, maar het is wel heel erg gemakkelijk in huis. Vergeet dan wel geen kopje onder de uitloop te zetten.

Jura Z10 koffiemachine touchscreen

1 Thermoblok met uitgebreide temperatuur regeling

De koffiemachine heeft 1 thermoblok maar met een uitgebreide temperatuurregeling. De temperatuur van de koffie en melk kan je op meerdere niveaus instellen. Dit zorgt voor ene optimale temperatuur van je cappuccino.

Zetgroep en koffiemolen

Het gedeelte waar de koffie wordt gezet zijn de zetgroep en koffiemolen. Jura hecht veel waarde aan de hoogstaande kwaliteit van deze twee elementen, zo ook in de Z10. De nieuwste technologieën die worden gebruikt, worden hieronder uitgelegd.

Dit zijn de nieuwste technologieën in de koffiemachine:
Product recognising grinder (P.R.G.)
Je heerlijke kop koffie begint bij het maalproces. In de Z10 zit nog steeds de Professional Aroma Grinder die garant staat voor het beste aroma, maar deze molen werd wel vernieuwd en daardoor voorzien van de Product Recognising Grinder (P.R.G.). Dit is een motorische regelaar waarmee de maalgraad automatisch aan elk product individueel wordt aangepast. Door een motorische transmissie wordt de afstand tussen de maalkring en de maalkegel verandert. Hierdoor kunnen de bonen met een verschillende fijnheid worden gemalen en dit elke keer binnen een fractie van een seconde.

De optimale gemalen koffie werd voor elke specialiteit al van tevoren ingesteld, maar dankzij Aroma Selection heb je ook de mogelijkheid om de maalgraad in 5 niveaus in eigen voorkeur aan te passen en dit individueel voor elke bereiding. De 5 niveaus gaan van heel grof voor lange specialiteiten tot heel fijn voor korte klassiekers. Ook de maalkwaliteit kan automatisch worden bijgesteld met de motorische maalwerk instelling. Op deze manier blijft het optimale maalgoed over de hele levensduur van je machine gewaarborgd. Dankzij de P.R.G geniet je elke keer weer van een perfect resultaat in je kopje.

3D welelement (8e generatie)

Naast het maalwerk is het welelement het hart van elke volautomaat. Voor de Z10 wou Jura nog een paar procentjes meer uit het product halen en heeft daarom ook dit nogmaals verder ontwikkeld. Jura is hierdoor al bij de 8e generatie van welelementen aangekomen en deze is een wereldprimeur. Bij alle voorafgaande generaties welelementen wordt het welwater door de bodem van het element alleen vanuit 1 punt binnen de cilinder, en daardoor de gemalen koffie, ingevoerd. De nieuwe unieke 3D weltechnologie van de 8e generatie laat de gemalen koffie vanuit meerder punten en op meerder niveaus gelijkmatig overstromen met water. Dit resulteert in een maximale ontplooiing van het aroma voor alle koffiespecialiteiten ongeacht de hoeveelheid gemalen koffie en/of de maalgraad van de specialiteit in kwestie.

Vacuüm Clean technologie
Na het koffiezetten blijft er vaak nog een laagje water staan in de zetgroep. Deze technologie zorgt ervoor dat dit vacuüm wordt gezogen en de koffiemachine van binnen volledig droog is. Vooral als er wel eens een dag of meerdere dagen tussen het zetten van kopjes zit is het een fijn idee dat je niet met oud water werkt.

Onderhoud en ontkalken

Het melksysteem moet elke dag dat je het gebruikt gereinigd worden. Dat doe je best met de melksysteem reiniger. Met enige regelmaat zal de Jura om een algemene reiniging vragen, dit programma duurt ongeveer 20 minuten. Het bonenreservoir moet uiteraard ook af en toe schoongemaakt worden, bijvoorbeeld als je nieuwe bonen gaat gebruiken.

Als je het CLARIS Smart-filterpatroon gebruikt is het niet nodig om je machine te ontkalken, dit waterfilter zal dat namelijk al van tevoren doen. Als je echter gewoon kraanwater gebruikt zonder de filter is het noodzakelijk om met enige regelmaat te ontkalken. Wanneer het zover is zal de machine dit zelf aangeven en met een druk op de knop zal dan het ontkalkingsprogramma starten. Voor het ontkalken worden speciale ontkalkingstabletten gebruikt. gebruikt. Jura levert bij de aankoop een CLARIS Smart-filterpatroon mee.

De zetgroep wordt door de machine zelf volledig gereinigd. Jura heeft dit perfect voor elkaar. Bij de meeste andere merken moet je de zetgroep nog uit de machine halen en voorzichtig afspoelen.

Koffiedranken

Met dit apparaat kun je zowel hot & cold koffiespecialiteiten maken. Echt alle soorten koffie die je je maar kunt wensen dus!

Met de Jura Z10 kan je voor het eerst Cold Brew koffie maken, een verfrissende koude drank die energie geeft, en dit in minder dan 3 minuten dankzij het Cold Extraction Process. Dit is een geweldige prestatie zeker wanneer je weet dat op de gebruikelijke manier meerdere uren nodig zijn om tot hetzelfde resultaat te komen. Hierdoor krijg je een dubbel genotspectrum en opent zich een nieuwe wereld van koffiegenot. Zo heb je bijvoorbeeld een Cold Brew Coffee voor de puristen en een Cold Brew Caffè Latte voor de liefhebbers van trendy drankjes, maar zijn er nog een heleboel andere heerlijke recepten die je met Cold Brew kan maken. Maak als aperitief bijvoorbeeld eens een Cold Brew Espresso Tonic of als dessert een heerlijke zoete melkdrank met siroop.

Hoe maak je nu juist een Cold Brew met de Z10? Het is echt heel erg eenvoudig en kan met 1 druk op de knop. Neem bijvoorbeeld de Cold Brew Espresso, begin met een ijsblokje in je glas te leggen en zet het hierna onder de combi uitloop. Vervolgens ga je naar de Specialty Selection en kies je de Cold Brew functie. Er verschijnt nu een ijskristal naast het espresso symbool. De bereiding start je nu gewoon door op dit espresso symbool te drukken! De Product Recognising Grinder (P.R.G.) stelt nu automatisch de ideale (grove) maalgraad in voor Cold Brew Espresso en kiest het juiste welproces, namelijk het Cold Extraction Process. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk aroma uit de bonen gehaald waardoor de Cold brew espresso een mild afgerond aroma krijgt en je ook de fijne fruitige nuances kan proeven.

Het spreekt vanzelf dat de Z10 ook alle hete koffiespecialiteiten kan zetten en ook weer met 1 druk op de knop. De koffiedranken worden ook hier door de P.R.G. automatisch afgesteld en het 8e generatie welelement zorgt ervoor dat de koffie optimaal gebruikt wordt. Met 13 inloop punten wordt het hete water namelijk op 3 niveaus door de gemalen koffie geperst. Het resultaat hiervan is misschien wel de meest aromatische espresso die u ooit heeft geproefd.

Jura Z10 koffiemachine cold brew koffiedranken

Veelgestelde vragen over Cold Brew

Waarom duurt het bereiden van Cold Brew langer?
De extractie met koud water duurt veel langer dan met heet water doordat het meer tijd vergt om de aroma’s los te krijgen. Het vergt dus iets meer geduld tot je Cold Brew koffiespecialiteit klaar is, maar hierdoor komen er wel erg veel delicate smaakstoffen vrij en krijgt je koffie een volle ronde smaak waarbij de natuurlijke zoete en fruitige accenten van de bonen naar voren komen. Gelukkig is je Cold Brew met de Jura Z10 wel onder 3 minuten gezet en hoef je geen uren te wachten!

Wat is kenmerkend voor het aroma van Cold Brew?
Met Cold Brew gaat er een hele nieuwe wereld open van koffiesmaak. Door het Cold Extraction Process krijg je een fijne, zachte koffie met een meer fruitige, zoetige chocoladeachtige smaak. De bekende meer bittere smaak die je bij gewone koffie hebt komt hierdoor ook veel meer op de achtergrond.

Bevat Cold Brew evenveel cafeïne als een heet gezette koffie?
Wanneer je Cold Brew koffie maakt, wordt er door het koude water minder cafeïne geëxtraheerd, maar doordat het koffiegehalte hoger ligt dan het watergehalte ligt het cafeïne gehalte niet enorm veel lager dan bij een gewone koffie en krijg je nog steeds een goede natuurlijke energie kick.

Waarom niet gewoon hete koffie afkoelen?
Wanneer je koffie zet met heet water komen er onder andere ook bittere stoffen los. Wanneer je je koffie dan laat afkoelen zal je deze stoffen duidelijk proeven en eerder als onaangenaam beleven. Je zal dan vaak suiker of zoetstoffen nodig hebben om de smaken uit te balanceren. Wanneer je koud water gebruikt zal er een fijne, bijzonder evenwichtige en zachte koffie ontstaan die weinig bittere smaken heeft.

Welke bonen zijn goed voor Cold Brew?
Wanneer je bonen kiest voor Cold Brew moet erop letten dat het bonen zijn met een lichte tot medium branding en dus van een lichte tot middelbare intensiteit. De arabica bonen passen het best bij deze beschrijving en hebben in het algemeen ook fruitige aroma’s. Ideaal dus voor Cold Brew! De EASY blend van Mister Barish bevat 100% arabica bonen en is hier dan ook het meest geschikt voor.

Easy koffiebonen Mister Barish

Plus- en minpunten

Plus review koffiemachine Voorzien van de Product Recognising Grinder (P.R.G.)
Plus review koffiemachine Voorzien van het 3D welelement van de 8e generatie
Plus review koffiemachine Zet naast hete koffiedranken ook Cold Brew met of zonder melk
Plus review koffiemachine Koffie is eenvoudig aan te passen naar jouw smaak
Plus review koffiemachine Kan bediend worden met een app
Plus review koffiemachine De perfecte volautomaat voor thuisgebruik
Plus review koffiemachine Zetgroep moet niet uit de machine gehaald worden om gereinigd te worden
Minus review koffiemachine Cold brew stroomt minder snel door dan Hot brew

Prijs

Deze koffiemachine kost 2.499 euro, een flinke klap geld voor veel mensen. Maar voor echte koffieliefhebbers is dit het meer dan waard. Er is, voor zover wij weten, geen betere volautomaat voor thuisgebruik op de markt. En als deze machine een leven lang mee gaat lijkt het in perspectief natuurlijk ook niet zo veel. Na aanschaf is het enige waar je nog voor moet betalen lekkere bonen en melk, dan valt het eigenlijk wel mee. Jura koffiemachines hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar. Na zo’n 6 jaar heeft de machine een uitgebreide check nodig en worden de nodige onderdelen vervangen.

De prijs kan ook relatief zijn want ben je nu nog een Nespresso drinker dan geef je onbewust veel geld uit. In Nespresso versus koffiebonen, wint koffiebonen met een volautomaat altijd. Betere koffie en je bent veel goedkoper uit. De investering van zo’n prijzige Jura is snel terugverdiend.

Reserveer nu

Wat is de mening van Mister Barish?

De Jura Z10 is de allerbeste koffiemachine die wij ooit getest hebben, maar met deze prijs mag dat ook wel. We snappen dat niet iedereen dit geld over heeft voor een koffieautomaat, en er zijn natuurlijk genoeg volautomaten op de markt die stukken goedkoper zijn en voldoen aan de eisen van de gemiddelde koffiedrinker. Maar een echte koffienerd wordt nergens blijer van dan een apparaat dat bol staat van de nieuwste barista technologieën. Daarom: als je het geld hebt en écht blij wordt van een heerlijke bak koffie, waarom niet?

koffiebonen voor jura koffiemachines

Mister Barish koffiebonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand voor volautomatische koffiemachines.

Technische specificaties Jura Z10

Koffie zetten
Koffiespecialiteit: Koffie, Espresso, Koffie met melk en Cold Brew met of zonder melk
Soort koffie: Koffiebonen
Aantal kopjes per zetbeurt: 1 tot 2
Geschikt voor melkspecialiteiten: Ja voor Hot & Cold Drinks, Koffie verkeerd, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato, Espresso Macchiato
Instelbare koffiesterkte: Ja
Instelbare koffievolume: Ja
Instelbare watertemperatuur: Ja
Heetwaterfunctie: Ja
Inhoud waterreservoir: 2,4 liter
Inhoud bonenreservoir: 280 gram
Pompdruk: 15 bar

Gebruikersgemak
Display: Ja, touchscreen
Gebruikersprofielen: Ja
Smartphone app: Ja, J.O.E.®
Geïntegreerde koffiemolen: Ja
Kopjes warmhoudplaat: Nee
Afneembaar waterreservoir: Ja
Standby functie: Ja
Automatisch uitschakelen: Ja

Reiniging
Zetgroep onderhoud: Met behulp van automatisch reinigingsprogramma
Instelbare waterhardheid: Ja
Ingebouwde filter: CLARIS Smart-filter
Type ontkalkingsprogramma: Via melding, automatisch. Met ontkalkingstabletten.
Uitneembaar lekbakje: Ja
Automatisch reinigingsprogramma: Ja
Schoonmaakindicatie: Ja

Fysieke eigenschappen
Hoogte: 38 centimeter
Breedte: 32 centimeter
Diepte: 45 centimeter
Gewicht: 10 kg
Materiaal behuizing: Aluminium
Verwarmingssysteem: 1 Thermoblok
Kleur: Aluminium Dark Inox of Aluminium White

Energie
Vermogen: 2450 watt
Vermogen in standby: 0,5 watt

Andere Jura koffiemachines in het assortiment

Jura heeft zo’n 16 koffiemachines in het assortiment voor thuis gebruik.

Jura A1
Deze espressomachine met een prachtig compact design is ideaal als je van zwarte koffie houdt, want het zet een heerlijk bakje espresso. Deze machine is niet geschikt voor mensen die graag koffie met opgeklopte melk drinken, tenzij ze zelf aan de slag willen met een externe opschuimer. Het is een no-nonsens machine voorzien van allerlei nieuwe technologieën, zoals het Pulse Extraction Process.

Jura A1 koffiemachine

Jura A7
De Jura A7 koffiemachine maakt het mogelijk dat je meerdere kopjes tegelijk kan zetten en door het heetwater- en het melksysteem zijn de smaakmogelijkheden vergroot.Met een nieuwe smaakbeleving voor de echte koffie fijnproevers, gepresenteerd in een compact en stijlvol design.

Jura A7 koffiemachine

Jura A9
Het A9 type wordt ook door Mister Barish van harte aanbevolen. Het verschil met de andere types uit deze serie is de swipe bediening. We geven deze ook een 8,0 net als de A7, door de combinatie van een compact model met kwaliteit en de ruime keuze in smaakmogelijkheden. Ook prettig is de optie om in 1 keer twee kopjes te zetten.

Jura A9 koffiemachine

Jura D4
Deze volautomatische koffiemachine is goed voor liefhebbers van enkel zwarte koffie zoals espresso, doppio, americano, lungo of ristretto. Deze volautomaat is voorzien van allerlei nieuwe technologieën, en deze is dan ook fijn in gebruik door de eenvoud. Door de lage prijs is dit een leuk instapmodel voor mensen die geïnteresseerd zijn in de producten van Jura, maar nog niet volop willen investeren.

Jura d4 koffiemachine

Jura D6
Deze volautomatische koffiemachine is goed voor liefhebbers van zwarte koffie, maar toch zo nu en dan een cappuccino willen maken. Er zitten allerlei nieuwe technologieën in het apparaat, en deze is dan ook fijn in gebruik. Door de lage prijs is dit een leuk instapmodel voor mensen die geïnteresseerd zijn in de producten van Jura, maar nog niet volop willen investeren.

Jura d6 koffiemachine

Jura D60
De D60 is eigenlijk precies hetzelfde als de D6, maar deze is in volledig in mooi en stijlvol zwart. Waardoor het mooi staat in een strakke en moderne keuken. Het is een goede koffiezetapparaat die heerlijke espresso zet, en dat voor een leuk prijsje!

Jura D60 koffiemachine

Jura E6
Deze compacte E6 volautomaat is een interessant instapmodel voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de Jura koffiemachines. Het is vooral een ideaal apparaat als je van zwarte koffie of espresso houdt en zo nu en dan een cappuccino wil zetten. De machine kan namelijk niet meer verschillende drankjes maken, en de melkschuimer moet ook handmatig bediend worden.

Jura E6 koffiemachine

Jura E60
De Jura E60 is de twee-eiige tweelingbroer van de E6, maar dan in geheel zwart uitvoering. Een mooi en stijlvol exemplaar dat goed staat in een strakke keuken.

Jura E8
De Jura E8 is de grotere broer van de E6 en E60, en is dan ook nét iets beter. Zo hoef je de melkschuimer niet handmatig te bedienen. Deze machine is de publieksfavoriet bij de consumentenbond voor mensen die thuis heerlijke koffie willen, maar niet té veel willen investeren.

Jura E8 koffiemachine

Jura ENA 8
Deze compacte ENA 8 lijkt wel wat op de E8, en is ook voorzien van het Pulse Extract Process en de Vacüum Clean technologie, waarbij de zetgroep na iedere zetbeurt compleet wordt droog gezogen. Niet alleen is de machine droog en schoon, het zet ook nog eens een heerlijk bakje koffie. De melkopschuimer is ook geheel automatisch.

Jura koffiemachine ENA 8

Jura J6
De Jura J6 is niet alleen voor het zetten van heerlijke espresso met een druk op de knop maar ook eenvoudig en snel een cappuccino. Een fijne machine multifunctioneel voor ieder huishouden.

Jura J6 koffiemachine

Jura Giga 5
De Jura Giga 5 heeft maar liefst twee koffiebonenreservoirs. Dat is handig voor verschillende koffiedranken. Een cappuccino vraagt soms een andere type koffiebonen.  De koffiemolens zijn voorzien van een keramische maalschijf. Deze maalschijf wordt niet heet en zodoende kunnen de bonen niet verbranden. Verder zitten er allerlei nieuwe technologieën en handigheidjes in waardoor deze machine een genot is om te gebruiken.

Jura Giga 5 koffiemachine

Jura Giga 6
De Jura Giga 6 is voor echte koffieliefhebbers die niets hebben aan een volautomatische koffiemachine waar je maar een paar instellingen kunt aanpassen. Bijvoorbeeld de keuze uit verschillende koffiebonen, gemalen met een elektrisch instelbare keramische koffiemolen. Als jij dus op zoek bent naar een volautomaat die eigenlijk een soort barista is aan wie je alles kunt vragen.

Jura Giga 6 koffiemachine

Jura S8
De Jura S8 zit vol met de nieuwste technologieën, zoals Vacuüm Clean technologie waardoor de machine van binnen droog blijft. De machine is niet alleen schoon, maar zet ook heerlijke koffie, dankzij bijvoorbeeld het Pulse Extraction Process waarbij het water met pulserende bewegingen door de koffie wordt geperst.

Jura S8 koffiemachine

Jura S80
De Jura S80 is eigenlijk hetzelfde als de S8, alleen is deze bijna volledig zwart. Een mooi exemplaar dat goed staat in iedere design keuken.

Jura S80 koffiemachine

Jura Z6
De Jura Z6 is een prachtige machine en een stukje goedkoper dan zijn grote broer, de Jura Z10. Daar lever je ook wel het een en ander voor in, zo is de bediening bijvoorbeeld wat anders, maar je hebt alsnog niets te klagen met deze machine.

Jura Z6 koffiemachine

Heb je een vraag over Jura koffiemachines? Stel je vraag hieronder. Mister Barish is de grootste koffie kennisbank dus klik door op de vele links, want hier lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .